Treceți la conținutul principal

Oscar: Florin Cîțu explică altercația Will Smith-Chris RockBUCUREȘTI— În timpul unui interviu acordat reporterului  ziarului Timpuri Grele , președintele Senatului  Florin Cîțu a fost rugat să explice altercația dintre starul de film Will Smith și comediantul Chris Rock, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar de duminică.

„Acum că tocmai m-am întors dintr-o vizită la Washington , este timpul să explic ceea ce am tot explicat privind viața din America, unde eu am făcut studenția, ...dar n-am fumat marihuana cum se spune.Și această explicație… este o nouă  explicație ”, a spus cel mai mare orator al timpului nostru reporterului,  care deja căuta o fereastră prin care să sară.

„Deci, Chris Rock este un om de culoare care face glume de comedie”, a explicat președintele Senatului. „El stă într-un loc numit Hollywood, unde există și Will Smith, un actor de culoare în filme... de film. Will Smith se comportă ca un om mare pentru că în interior se simte mic, el nu cunoaște principiile liberale privind egalitatea sanselor pentru toți indivizii, indiferent de mărime”

Reporteriul, plângând doar puțin, în timp ce se prefăcea că ia notițe, de fapt, mâzgălea un desen grosolan al lui, în lanțul unei spânzurători.

„Will Smith este într-o căsnicie nesănătoasă cu o femeie  deșartă și ergomana pe nume Jada, ceea ce îmi amintește de semnificația căsătoriilor nesănătoase, da..da , de semnificația căsătoriilor nesănătoase. Așa că, când te gândești  la asta, există o mare importanță pentru căsătoriile nesănătoase, care pot  duce la adulter, emasculare, răni emoționale profunde și copii încurcați, care nu realizează semnificația vieții , la cât de dezordonați sunt părinții...Eu de aceea nici nu sunt căsătorit

Reporterul a ascultat în timp ce își strângea cravata cu o intensitate disperată.

„Will Smith este un actor cu mâini mari. Este un actor mare,cu mâini mari, este un actor puternic. A decis să plesnească  fața aparținând unui comedian mai mic, pe nume Chris Rock. Deci, practic, asta este greșit și este împotriva a tot ceea ce susținem noi ca principii liberare, cărora eu le-am dedicat toată viața , dar din păcate am rămas singurul lor apărător, colegii mei care au intrat în coaliție cu PSD au abdicat de la ele."

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Nou studiu OMS: toți cei care se îmbolnăvesc de COVID vor muri la un moment dat

VIENA — Organizatia Mondiala a Sanata ț ii (OMS) a anunțat rezultatele unui nou studiu alarmant: toți cei care au fost vreodată infectați cu COVID-19 vor muri la un moment dat în viață. „Da, toți cei care au avut    COVID vor muri”, a spus un purtător de cuvânt al OMS. „Poate nu imediat, dar la un moment dat, în viitor. Aproape toți acei oameni care mor vor fi avut COVID la un moment dat în viața lor. Aceasta este o veste îngrozitoare.” „Aceasta este o statistică terifiantă”, a spus Ciutacu în emisiunea sa de noapte de la REALITATEA. „Corelația dintre a fi infectat și a muri , în cele din urmă, este prea mare pentru a fi respinsă. Cea mai importantă concluzie   este că ar trebui să fim cu toții îngroziți”. Într-o declarație de la Guvern, ministrul sanata ț ii Dr. Rafila a declarat că a fost „zguduit” de studiu și că va lua măsuri agresive, încălcând poate  câteva libertăți constitutionale,  dar numai  pentru a fi în siguranță oamenii nevinova ț i. Criticii parlamentari din

Femeie arestată, pentru că și-a invățat pisicile să fure de la vecini

Ploiești - O femeie de 83 de ani a fost arestată în această dimineață și acuzată că a antrenat zeci de pisici pentru a fura bijuterii și alte obiecte de valoare de la vecinii ei. 

Un submarin nazist din al Doilea Război Mondial, descoperit în Lacul Belina , Teleorman

Alexandria - În această dimineață, scafandrii de la ISU Teleorman, prin detașamentul de salvare în apă au luat parte la o operațiune delicată de recuperare a unei epave, vizând aducerea la suprafață a unui  U-boat nazist descoperit acum câteva săptămâni în Lacul Belina, județ Teleorman. Submarinul de tip U-boat  a fost pentru prima dată observat de scafandrii amatori la sfârșitul lunii ianuarie și ei au alertat Urgențele. Arheologii, aflați în legătură cu Universitatea Valahia  și scafandrii au fost mobilizați la fața locului pentru a afla despre ce epavă este vorba și au constatat imediat că au de-a face cu un submarin nazist scufundat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

McDonald's: un tânăr a piratat terminalele de comandă și a mâncat gratuit 2 ani

Este posibil? Ei bine da, un tânăr de 27 de ani chiar  a făcut-o! Numele hacker-ului este Mateiaș Vintilă și a creat un program de calculator, care i-a permis să mănânce gratis în orice McDonald's din lume. Trucul s-a încheiat în această duminică, după 2 ani de folosire.

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Lucrările de modernizare care se fac la Salina din Turda, au permis cercetări avansate cu mijloace radar  de mare adâncime ale muntelui de sare.  Pe una din imaginile radar apare o structura asemănătoare cu un tren blindat, imaginea - deși neclară - a arătat forma unei platforme de tren și a tunurilor, îngropate la cca 300 m adâncime.

După anunțul că Georgina, fostă vânzătoare la Gucci, devine soția lui Ronaldo, mii de fete au depus cv de angajare

Un vis împlinit: Cristiano Ronaldo a anunțat că a propus prietenei sale Georgina Rodriguez să se căsătorească. Știrea a declanșat un val de cereri de angajare a mii de tinere fete doritoare să devină vanzatoare la magazinele Gucci din Madrid, unde cei doi s-au cunoscut  în iunie 2016, când el și-a cumpărat haine de vară.