Treceți la conținutul principal

Patriarhul Daniel spune că vaccinul Covid va fi necesar, ca să poți să intri în RaiPatriarhul Daniel a spus astăzi că Dumnezeu l-a informat despre o nouă cerință de a intra în Rai: toată lumea trebuie să primească vaccinul COVID-19 înainte de a intra pe porțile cerești.


„Acest lucru este foarte important pentru mântuirea tuturor oamenilor de pe Pământ”, a explicat Patriarhul Daniel. „Știm că Dumnezeu îi lasă pe toți în Rai, pentru că El ne iubește pe toți și nu-i pasă  cu ce  fel de păcate ieșim din  această viață, dar trebuie să fim atenți la cel mai mare păcat pământesc dintre toate: să refuzăm vaccinul  COVIDUL -19. Dumnezeu m-a informat că El nu te va lăsa în Rai decât dacă ai primit ambele doze din acest vaccin, care este  foarte sigur. "

Anunțul Patriarhului vine în timp ce liderii politici și guvernul  fac presiuni pentru ca cetățenii să accepte vaccinarea. Oamenii de știință au susținut că vaccinul nu este în niciun fel dăunător, pentru nimeni și nu vă poate transforma într-un zombie sau în altceva ciudat, prin modificarea ADN-ului strămoșesc.

Patriarhul Daniel a mai declarat că primirea ambelor doze de vaccin  va „elibera imediat rudele voastre decedate aflate acum în  purgatoriu în asteparea Judecății de apoi” și „ar putea chiar să  reducă timpul  de așteptare la intrarea în Rai la jumătate”. Pentru a atrage  atenția credincioșilor asupra gravității acestui păcat, el a poruncit Bisericii să refuze împărtășania  oricărui credincios care nu s-a  vaccinat.

Mai mulți ziariști au întrebat dacă este vreo legătură  între mesajul de azi al Patriarhiei, privind păcatul refuzului vaccinului Covid de către credincioși,  cu anunțul Primuluil Ministru Cîțu de acum două zile,  că în viitorul buget pe anul 2021 vor fi prevăzute fonduri sporite pentru construcția Catedralei Neamului din București. Patriarhia a negat însă categoric orice asemenea interpretare.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila