Treceți la conținutul principal

Vrei Covid-19? Iată cum poți să te căptușești cu el!

O postare  distribuita pe Facebook săptămâna trecută, pe o pagină a fanilor pentru Fox News, a citat un articol despre kituri de testare gata contaminate, spunând: „Vrei Covid-19? Iată cum poți să te captușești cu el!"

Articolul complet aparut in  Washington Post sub titlul,

CDC coronavirus test kits were likely contaminated, federal review confirms

în traducere: " Trusele de testare coronavirus CDC au fost probabil contaminate, confirmă ancheta federală", publicat în iunie 2020, detaliază rezultatele unei anchete federale, care a constatat că testele defecte și procedurile de laborator gresite au provocat întârzieri la lansarea programului de testare CDC. Nu se sugerează că kiturile de teste defecte ar fi putut transmite virusului oricărui pacient care a folosit testul, dar nici nu neagă  posibilitatea. Mai multe postări pe rețelele sociale cu fapte din SUA și India au scos la iveală afirmații, că testul coronavirus este un complot finanțat de Fundația Gates pentru implantarea unui microcip la pacienți. Aceste afirmații, distribuite de mii de ori pe Facebook, sunt similare cu teoriile conspirației  despre un sinistru program de microcipare umană legate de un potențial vaccin Covid -19.

Nu există dovezi care să sugereze existența vreunui program de microcipare legat de pandemia coronavirusului, iar Fundația Bill și Melinda Gates a respins afirmațiile.

Totuși apariția unor teste Covid gata contaminate, ridică multe semne de întrebare privind precizia și corectitudinea  acestora.

Vezi aici articolul cu pricina din Washington Post.

Postări populare de pe acest blog

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Femeie decedată de COVID-19, gasită în viață în haosul din spital

O femeie din Ecuador, care a fost declarată moartă de COVID-19, s-a trezit brusc din comă în spital, spre încântarea și ușurarea rudelor, care au identificat greșit corpul altcuiva drept al său și l-au incinerat. Alba Maruri, în vârstă de 74 de ani, a fost internată în 4 martie în Guayaquil, orașul cel mai lovit de pandemie, cu febră și probleme cu respirația. Ea și-a pierdut cunoștința timp de trei săptămâni și a fost declarată moartă pe 27 martie, au spus rudele. O săptămână mai târziu, familiei sale i s-a arătat un cadavru în morga spitalului, dar de teama contagiunii coronavirusului nu s-au apropiat de el. Corpul întins pe o parte, a fost văzut din lateral spate, nu cu fața. Nepotul lui Maruri, Jaime Morla, a spus că a crezut că este mătușa sa și le-a spus oficialilor spitalului că ea este. „Mi-a fost teamă să-i văd fața”. Loading... „Am fost la un metru și jumătate distanță. Avea același păr, același ton de piele. Ba chiar a avut o rană la ce

Turiștii vor avea nevoie de o brățară pe mâna sau un certificat Covid-Free pentru a putea călători

Turiștii ar putea avea nevoie în scurt timp de certificate care dovedesc că nu au coronavirus pentru a putea călători. Documentele de sănătate “Fără Covid” ar fi solicitate turiștilor ca să demonstreze că nu sunt infectați cu virusul mortal.