Treceți la conținutul principal

Vrei Covid-19? Iată cum poți să te căptușești cu el!

O postare  distribuita pe Facebook săptămâna trecută, pe o pagină a fanilor pentru Fox News, a citat un articol despre kituri de testare gata contaminate, spunând: „Vrei Covid-19? Iată cum poți să te captușești cu el!"

Articolul complet aparut in  Washington Post sub titlul,

CDC coronavirus test kits were likely contaminated, federal review confirms

în traducere: " Trusele de testare coronavirus CDC au fost probabil contaminate, confirmă ancheta federală", publicat în iunie 2020, detaliază rezultatele unei anchete federale, care a constatat că testele defecte și procedurile de laborator gresite au provocat întârzieri la lansarea programului de testare CDC. Nu se sugerează că kiturile de teste defecte ar fi putut transmite virusului oricărui pacient care a folosit testul, dar nici nu neagă  posibilitatea. Mai multe postări pe rețelele sociale cu fapte din SUA și India au scos la iveală afirmații, că testul coronavirus este un complot finanțat de Fundația Gates pentru implantarea unui microcip la pacienți. Aceste afirmații, distribuite de mii de ori pe Facebook, sunt similare cu teoriile conspirației  despre un sinistru program de microcipare umană legate de un potențial vaccin Covid -19.

Nu există dovezi care să sugereze existența vreunui program de microcipare legat de pandemia coronavirusului, iar Fundația Bill și Melinda Gates a respins afirmațiile.

Totuși apariția unor teste Covid gata contaminate, ridică multe semne de întrebare privind precizia și corectitudinea  acestora.

Vezi aici articolul cu pricina din Washington Post.

Postări populare de pe acest blog

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Bill Gates propune implanturi microcip pentru combaterea coronavirusului

Miliardarul Bill Gates și soția sa Melinda au angajat 100 de milioane de dolari din banii personali pentru a lupta împotriva pandemiei coronavirusului. În schimb, un segment important al Internetului este convins că cuplul vrea să omoare o bună parte a umanității, apoi să instaleze cipuri de urmărire umană,  în cei care supraviețuiesc pandemiei. Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, propune lansarea de capsule implantabile umane care au „certificate digitale”, astfel  pot arăta cine a fost testat pentru coronavirus și cine a fost vaccinat împotriva lui.

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.