Treceți la conținutul principal

Vrei Covid-19? Iată cum poți să te căptușești cu el!

O postare  distribuita pe Facebook săptămâna trecută, pe o pagină a fanilor pentru Fox News, a citat un articol despre kituri de testare gata contaminate, spunând: „Vrei Covid-19? Iată cum poți să te captușești cu el!"

Articolul complet aparut in  Washington Post sub titlul,

CDC coronavirus test kits were likely contaminated, federal review confirms

în traducere: " Trusele de testare coronavirus CDC au fost probabil contaminate, confirmă ancheta federală", publicat în iunie 2020, detaliază rezultatele unei anchete federale, care a constatat că testele defecte și procedurile de laborator gresite au provocat întârzieri la lansarea programului de testare CDC. Nu se sugerează că kiturile de teste defecte ar fi putut transmite virusului oricărui pacient care a folosit testul, dar nici nu neagă  posibilitatea. Mai multe postări pe rețelele sociale cu fapte din SUA și India au scos la iveală afirmații, că testul coronavirus este un complot finanțat de Fundația Gates pentru implantarea unui microcip la pacienți. Aceste afirmații, distribuite de mii de ori pe Facebook, sunt similare cu teoriile conspirației  despre un sinistru program de microcipare umană legate de un potențial vaccin Covid -19.

Nu există dovezi care să sugereze existența vreunui program de microcipare legat de pandemia coronavirusului, iar Fundația Bill și Melinda Gates a respins afirmațiile.

Totuși apariția unor teste Covid gata contaminate, ridică multe semne de întrebare privind precizia și corectitudinea  acestora.

Vezi aici articolul cu pricina din Washington Post.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Patriarhul Daniel spune că vaccinul Covid va fi necesar, ca să poți să intri în Rai

Patriarhul Daniel a spus astăzi că Dumnezeu l-a informat despre o nouă cerință de a intra în Rai: toată lumea trebuie să primească vaccinul COVID-19 înainte de a intra pe porțile cerești. „Acest lucru este foarte important pentru mântuirea tuturor oamenilor de pe Pământ”, a explicat Patriarhul Daniel. „Știm că Dumnezeu îi lasă pe toți în Rai, pentru că El ne iubește pe toți și nu-i pasă  cu ce  fel de păcate ieșim din  această viață, dar trebuie să fim atenți la cel mai mare păcat pământesc dintre toate: să refuzăm vaccinul  COVIDUL -19. Dumnezeu m-a informat că El nu te va lăsa în Rai decât dacă ai primit ambele doze din acest vaccin, care este  foarte sigur. " Anunțul Patriarhului vine în timp ce liderii politici și guvernul  fac presiuni pentru ca cetățenii să accepte vaccinarea. Oamenii de știință au susținut că vaccinul nu este în niciun fel dăunător, pentru nimeni și nu vă poate transforma într-un zombie sau în altceva ciudat, prin modificarea ADN-ului strămoșesc. Pat

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila