Treceți la conținutul principal

Patroni din UK închid voluntar puburile, pentru a proteja clienții și personalulCinci pub-uri se închid voluntar în Mariea Britanie, după ce 10 clienți au fost pozitivi la coronavirus.

“Crown  Anchor” a fost închis weekend-ul trecut pentru a permite evaluarea a riscurilor după un număr „copleșitor” de vizitatori de sâmbătă, 18 iulie.

Patru locații suplimentare din Stone, North Staffordshire, au anunțat că își vor închide ușile în următoarele zile, după ce 10 cazuri de coronavirus au fost legate de The Crown and Anchor.

Inspectori de sănătate au cerut persoanelor care lucrau sau beau la “Crown  and Anchor” din Stone, North Staffordshire, pe 16, 17 și 18 iulie să fie testate, după ce 10 cazuri pozitive au fost legate de această cârciumă.
Acum încă patru locații din oraș au anunțat că vor fi închise pentru următoarele zile pentru a păstra clienții și personalul în siguranță, relatează Stoke on Trent Live.


Pub-urile au făcut postări informale pe rețelele de socializare și au spus că vor fi închise, în ciuda faptului că nu aveau cazuri de coronavirus legate de spațiile lor.

Aproximativ 500 de persoane au venit ieri la o unitate de testare mobilă înființată în parcarea Crown Street, administrată de consiliu orasului, pentru a fi testate  și un serviciu cu programare anterior funcționează de astăzi până duminică.
O postare pe Facebook de la The Swan din Stafford a declarat miercuri că „conducerea și personalul au luat decizia pragmatică de a nu deschide pub-ul săptămâna această” - în ciuda faptului că nu există cazuri Covid-19 confirmate legate de pub.

Închiderea a fost urmată de anunțuri de la The Red Lion și The Lounge, atât în ​​Stone High Street, cât și de Talbot Inn pe Station Road.

O postare pe pagină de Facebook a Red Lion spunea: „Am luat decizia grea de a închide temporar cârciuma, această este o decizie voluntară deși nu avem raportate cazuri de Covid la pub".

"Suntem în dialog cu autoritățile locale de sănătate și vrem să ne facem datoria pentru a păstra comunitatea locală în siguranță, așteptăm cu nerăbdare să primim clienții înapoi, odată ce este în siguranță și vom fi în contact cu mai multe știri în curând."

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Nou studiu OMS: toți cei care se îmbolnăvesc de COVID vor muri la un moment dat

VIENA — Organizatia Mondiala a Sanata ț ii (OMS) a anunțat rezultatele unui nou studiu alarmant: toți cei care au fost vreodată infectați cu COVID-19 vor muri la un moment dat în viață. „Da, toți cei care au avut    COVID vor muri”, a spus un purtător de cuvânt al OMS. „Poate nu imediat, dar la un moment dat, în viitor. Aproape toți acei oameni care mor vor fi avut COVID la un moment dat în viața lor. Aceasta este o veste îngrozitoare.” „Aceasta este o statistică terifiantă”, a spus Ciutacu în emisiunea sa de noapte de la REALITATEA. „Corelația dintre a fi infectat și a muri , în cele din urmă, este prea mare pentru a fi respinsă. Cea mai importantă concluzie   este că ar trebui să fim cu toții îngroziți”. Într-o declarație de la Guvern, ministrul sanata ț ii Dr. Rafila a declarat că a fost „zguduit” de studiu și că va lua măsuri agresive, încălcând poate  câteva libertăți constitutionale,  dar numai  pentru a fi în siguranță oamenii nevinova ț i. Criticii parlamentari din

Femeie arestată, pentru că și-a invățat pisicile să fure de la vecini

Ploiești - O femeie de 83 de ani a fost arestată în această dimineață și acuzată că a antrenat zeci de pisici pentru a fura bijuterii și alte obiecte de valoare de la vecinii ei. 

Un submarin nazist din al Doilea Război Mondial, descoperit în Lacul Belina , Teleorman

Alexandria - În această dimineață, scafandrii de la ISU Teleorman, prin detașamentul de salvare în apă au luat parte la o operațiune delicată de recuperare a unei epave, vizând aducerea la suprafață a unui  U-boat nazist descoperit acum câteva săptămâni în Lacul Belina, județ Teleorman. Submarinul de tip U-boat  a fost pentru prima dată observat de scafandrii amatori la sfârșitul lunii ianuarie și ei au alertat Urgențele. Arheologii, aflați în legătură cu Universitatea Valahia  și scafandrii au fost mobilizați la fața locului pentru a afla despre ce epavă este vorba și au constatat imediat că au de-a face cu un submarin nazist scufundat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

McDonald's: un tânăr a piratat terminalele de comandă și a mâncat gratuit 2 ani

Este posibil? Ei bine da, un tânăr de 27 de ani chiar  a făcut-o! Numele hacker-ului este Mateiaș Vintilă și a creat un program de calculator, care i-a permis să mănânce gratis în orice McDonald's din lume. Trucul s-a încheiat în această duminică, după 2 ani de folosire.

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Lucrările de modernizare care se fac la Salina din Turda, au permis cercetări avansate cu mijloace radar  de mare adâncime ale muntelui de sare.  Pe una din imaginile radar apare o structura asemănătoare cu un tren blindat, imaginea - deși neclară - a arătat forma unei platforme de tren și a tunurilor, îngropate la cca 300 m adâncime.

După anunțul că Georgina, fostă vânzătoare la Gucci, devine soția lui Ronaldo, mii de fete au depus cv de angajare

Un vis împlinit: Cristiano Ronaldo a anunțat că a propus prietenei sale Georgina Rodriguez să se căsătorească. Știrea a declanșat un val de cereri de angajare a mii de tinere fete doritoare să devină vanzatoare la magazinele Gucci din Madrid, unde cei doi s-au cunoscut  în iunie 2016, când el și-a cumpărat haine de vară.