Treceți la conținutul principal

Patroni din UK închid voluntar puburile, pentru a proteja clienții și personalulCinci pub-uri se închid voluntar în Mariea Britanie, după ce 10 clienți au fost pozitivi la coronavirus.

“Crown  Anchor” a fost închis weekend-ul trecut pentru a permite evaluarea a riscurilor după un număr „copleșitor” de vizitatori de sâmbătă, 18 iulie.

Patru locații suplimentare din Stone, North Staffordshire, au anunțat că își vor închide ușile în următoarele zile, după ce 10 cazuri de coronavirus au fost legate de The Crown and Anchor.

Inspectori de sănătate au cerut persoanelor care lucrau sau beau la “Crown  and Anchor” din Stone, North Staffordshire, pe 16, 17 și 18 iulie să fie testate, după ce 10 cazuri pozitive au fost legate de această cârciumă.
Acum încă patru locații din oraș au anunțat că vor fi închise pentru următoarele zile pentru a păstra clienții și personalul în siguranță, relatează Stoke on Trent Live.


Pub-urile au făcut postări informale pe rețelele de socializare și au spus că vor fi închise, în ciuda faptului că nu aveau cazuri de coronavirus legate de spațiile lor.

Aproximativ 500 de persoane au venit ieri la o unitate de testare mobilă înființată în parcarea Crown Street, administrată de consiliu orasului, pentru a fi testate  și un serviciu cu programare anterior funcționează de astăzi până duminică.
O postare pe Facebook de la The Swan din Stafford a declarat miercuri că „conducerea și personalul au luat decizia pragmatică de a nu deschide pub-ul săptămâna această” - în ciuda faptului că nu există cazuri Covid-19 confirmate legate de pub.

Închiderea a fost urmată de anunțuri de la The Red Lion și The Lounge, atât în ​​Stone High Street, cât și de Talbot Inn pe Station Road.

O postare pe pagină de Facebook a Red Lion spunea: „Am luat decizia grea de a închide temporar cârciuma, această este o decizie voluntară deși nu avem raportate cazuri de Covid la pub".

"Suntem în dialog cu autoritățile locale de sănătate și vrem să ne facem datoria pentru a păstra comunitatea locală în siguranță, așteptăm cu nerăbdare să primim clienții înapoi, odată ce este în siguranță și vom fi în contact cu mai multe știri în curând."

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Patriarhul Daniel spune că vaccinul Covid va fi necesar, ca să poți să intri în Rai

Patriarhul Daniel a spus astăzi că Dumnezeu l-a informat despre o nouă cerință de a intra în Rai: toată lumea trebuie să primească vaccinul COVID-19 înainte de a intra pe porțile cerești. „Acest lucru este foarte important pentru mântuirea tuturor oamenilor de pe Pământ”, a explicat Patriarhul Daniel. „Știm că Dumnezeu îi lasă pe toți în Rai, pentru că El ne iubește pe toți și nu-i pasă  cu ce  fel de păcate ieșim din  această viață, dar trebuie să fim atenți la cel mai mare păcat pământesc dintre toate: să refuzăm vaccinul  COVIDUL -19. Dumnezeu m-a informat că El nu te va lăsa în Rai decât dacă ai primit ambele doze din acest vaccin, care este  foarte sigur. " Anunțul Patriarhului vine în timp ce liderii politici și guvernul  fac presiuni pentru ca cetățenii să accepte vaccinarea. Oamenii de știință au susținut că vaccinul nu este în niciun fel dăunător, pentru nimeni și nu vă poate transforma într-un zombie sau în altceva ciudat, prin modificarea ADN-ului strămoșesc. Pat

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila