Treceți la conținutul principal

Patroni din UK închid voluntar puburile, pentru a proteja clienții și personalulCinci pub-uri se închid voluntar în Mariea Britanie, după ce 10 clienți au fost pozitivi la coronavirus.

“Crown  Anchor” a fost închis weekend-ul trecut pentru a permite evaluarea a riscurilor după un număr „copleșitor” de vizitatori de sâmbătă, 18 iulie.

Patru locații suplimentare din Stone, North Staffordshire, au anunțat că își vor închide ușile în următoarele zile, după ce 10 cazuri de coronavirus au fost legate de The Crown and Anchor.

Inspectori de sănătate au cerut persoanelor care lucrau sau beau la “Crown  and Anchor” din Stone, North Staffordshire, pe 16, 17 și 18 iulie să fie testate, după ce 10 cazuri pozitive au fost legate de această cârciumă.
Acum încă patru locații din oraș au anunțat că vor fi închise pentru următoarele zile pentru a păstra clienții și personalul în siguranță, relatează Stoke on Trent Live.


Pub-urile au făcut postări informale pe rețelele de socializare și au spus că vor fi închise, în ciuda faptului că nu aveau cazuri de coronavirus legate de spațiile lor.

Aproximativ 500 de persoane au venit ieri la o unitate de testare mobilă înființată în parcarea Crown Street, administrată de consiliu orasului, pentru a fi testate  și un serviciu cu programare anterior funcționează de astăzi până duminică.
O postare pe Facebook de la The Swan din Stafford a declarat miercuri că „conducerea și personalul au luat decizia pragmatică de a nu deschide pub-ul săptămâna această” - în ciuda faptului că nu există cazuri Covid-19 confirmate legate de pub.

Închiderea a fost urmată de anunțuri de la The Red Lion și The Lounge, atât în ​​Stone High Street, cât și de Talbot Inn pe Station Road.

O postare pe pagină de Facebook a Red Lion spunea: „Am luat decizia grea de a închide temporar cârciuma, această este o decizie voluntară deși nu avem raportate cazuri de Covid la pub".

"Suntem în dialog cu autoritățile locale de sănătate și vrem să ne facem datoria pentru a păstra comunitatea locală în siguranță, așteptăm cu nerăbdare să primim clienții înapoi, odată ce este în siguranță și vom fi în contact cu mai multe știri în curând."

Postări populare de pe acest blog

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Femeie decedată de COVID-19, gasită în viață în haosul din spital

O femeie din Ecuador, care a fost declarată moartă de COVID-19, s-a trezit brusc din comă în spital, spre încântarea și ușurarea rudelor, care au identificat greșit corpul altcuiva drept al său și l-au incinerat. Alba Maruri, în vârstă de 74 de ani, a fost internată în 4 martie în Guayaquil, orașul cel mai lovit de pandemie, cu febră și probleme cu respirația. Ea și-a pierdut cunoștința timp de trei săptămâni și a fost declarată moartă pe 27 martie, au spus rudele. O săptămână mai târziu, familiei sale i s-a arătat un cadavru în morga spitalului, dar de teama contagiunii coronavirusului nu s-au apropiat de el. Corpul întins pe o parte, a fost văzut din lateral spate, nu cu fața. Nepotul lui Maruri, Jaime Morla, a spus că a crezut că este mătușa sa și le-a spus oficialilor spitalului că ea este. „Mi-a fost teamă să-i văd fața”. Loading... „Am fost la un metru și jumătate distanță. Avea același păr, același ton de piele. Ba chiar a avut o rană la ce

Turiștii vor avea nevoie de o brățară pe mâna sau un certificat Covid-Free pentru a putea călători

Turiștii ar putea avea nevoie în scurt timp de certificate care dovedesc că nu au coronavirus pentru a putea călători. Documentele de sănătate “Fără Covid” ar fi solicitate turiștilor ca să demonstreze că nu sunt infectați cu virusul mortal.