Treceți la conținutul principal

Johnny Depp, pumni cu soția și pierderi de $650 milioaneActorul de la Hollywood, Johnny Depp, a declarat astăzi unei instanțe din Londra că a ajuns falit după ce și-a pierdut averea de $650 milioane câștigată din filmele “Pirații din Caraibe” și are datorii masive de $100 milioane  din cauza facturilor fiscale neplătite.
Actorul, în vârstă de 57 de ani, a venit astăzi la Înalta Curte din Londra pentru a cincea zi, depunând mărturie în cadrul procesului său de calomnie, împotriva ziarelor din News Group Newspapers (NGN).Depp i-a dat în judecată pe NGN pentru un articol publicat în “The Sun” în 2018, care l-a catalogat ca fiind “soț bătăuș” afirmație pe care o neagă cu stăruință.

În timpul mărturiei de astăzi de la tribunal, Depp și-a declarat incapacitatea financiară, dezvăluind că și-a pierdut întregul câștig din profitul lucrativ al francizei seriei de filme “Pirații din Caraibe”

Depp a declarat că a aflat veștile proaste financiare, cu puțin timp înainte de petrecerea de aniversarea a 30 de ani, a fostei sale soții Amber Heard, pe 21 aprilie 2016.

Depp a spus: “Atunci i-am concediat pe manageri din motive corecte, nu doar că pierdusem 650 de milioane de dolari, dar eram în gaură  cu 100 de milioane de dolari, pentru că nu plătiseră guvernului impozitele mele de 17 ani”

Johnny Depp a acuzat-o pe Amber Heard, că l-a lovit cu un pumn în timpul unei altercații din ziua aceea. Depp a spus că lupta a avut loc după petrecerea zilei lui Heard și la câteva ore, după ce a aflat de la  foștii săi manageri de afaceri că a pierdut sute de milioane de dolari.

Depp este renumit pentru extravaganță, cheltuiește 3,6 milioane de dolari pe an pentru a menține un personal full-time de 40 de persoane, 30.000 de dolari pe lună pentru vin, 150.000 de dolari pe lună pentru gărzi de corp și 200.000 de dolari pe lună pentru călătorii cu jet privat. De asemenea, el a cheltuit 75 de milioane de dolari pentru a achiziționa mai mult de 14 case din întreaga lume, inclusiv un castel de 45 de acri în Franța, o fermă de cai în Kentucky și mai multe insule din Bahamas. 

El deține iahturi, mai mult de 45 de mașini, 12 depozite de valoare și o colecție de artă. 

Depp este încă unul dintre cei mai plătiți actori de la Hollywood. Cere 20 milioane dolari în avans pentru fiecare film, plus 20% din beneficii. Acordul respectiv a dus la mai mult de 300 de milioane de dolari câștigați doar din franciza "Pirates of the Caribbean". De asemenea, el a făcut 55 milioane de dolari câștiguri  de pe urmă filmului „Alice în Țara Minunilor”.

Depp a negat cu tărie toate acuzațiile fostei soții Heard, de brutalitate, inclusiv afirmația că a supus-o „unui calvar de trei zile de scandal” în martie 2016, în Australia, unde Depp a filmat rolul căpitanului Jack Sparrow în al cincilea film „Piratii din Caraibe”. 

Depp o acuză pe Heard că atunci i-a tăiat vârful degetului aruncându-i o sticlă de vodcă, afirmație pe care ea o neagă.

Depp a declarat luni la tribunal că a făcut o intervenție chirurgicală la degetul tăiat, atunci când s-a întors în SUA și a dezvoltat o infecție „dureroasă” de tip MRSA.

Procesul continuă la Londra în aceste zile.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Nou studiu OMS: toți cei care se îmbolnăvesc de COVID vor muri la un moment dat

VIENA — Organizatia Mondiala a Sanata ț ii (OMS) a anunțat rezultatele unui nou studiu alarmant: toți cei care au fost vreodată infectați cu COVID-19 vor muri la un moment dat în viață. „Da, toți cei care au avut    COVID vor muri”, a spus un purtător de cuvânt al OMS. „Poate nu imediat, dar la un moment dat, în viitor. Aproape toți acei oameni care mor vor fi avut COVID la un moment dat în viața lor. Aceasta este o veste îngrozitoare.” „Aceasta este o statistică terifiantă”, a spus Ciutacu în emisiunea sa de noapte de la REALITATEA. „Corelația dintre a fi infectat și a muri , în cele din urmă, este prea mare pentru a fi respinsă. Cea mai importantă concluzie   este că ar trebui să fim cu toții îngroziți”. Într-o declarație de la Guvern, ministrul sanata ț ii Dr. Rafila a declarat că a fost „zguduit” de studiu și că va lua măsuri agresive, încălcând poate  câteva libertăți constitutionale,  dar numai  pentru a fi în siguranță oamenii nevinova ț i. Criticii parlamentari din

Femeie arestată, pentru că și-a invățat pisicile să fure de la vecini

Ploiești - O femeie de 83 de ani a fost arestată în această dimineață și acuzată că a antrenat zeci de pisici pentru a fura bijuterii și alte obiecte de valoare de la vecinii ei. 

Un submarin nazist din al Doilea Război Mondial, descoperit în Lacul Belina , Teleorman

Alexandria - În această dimineață, scafandrii de la ISU Teleorman, prin detașamentul de salvare în apă au luat parte la o operațiune delicată de recuperare a unei epave, vizând aducerea la suprafață a unui  U-boat nazist descoperit acum câteva săptămâni în Lacul Belina, județ Teleorman. Submarinul de tip U-boat  a fost pentru prima dată observat de scafandrii amatori la sfârșitul lunii ianuarie și ei au alertat Urgențele. Arheologii, aflați în legătură cu Universitatea Valahia  și scafandrii au fost mobilizați la fața locului pentru a afla despre ce epavă este vorba și au constatat imediat că au de-a face cu un submarin nazist scufundat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

McDonald's: un tânăr a piratat terminalele de comandă și a mâncat gratuit 2 ani

Este posibil? Ei bine da, un tânăr de 27 de ani chiar  a făcut-o! Numele hacker-ului este Mateiaș Vintilă și a creat un program de calculator, care i-a permis să mănânce gratis în orice McDonald's din lume. Trucul s-a încheiat în această duminică, după 2 ani de folosire.

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Lucrările de modernizare care se fac la Salina din Turda, au permis cercetări avansate cu mijloace radar  de mare adâncime ale muntelui de sare.  Pe una din imaginile radar apare o structura asemănătoare cu un tren blindat, imaginea - deși neclară - a arătat forma unei platforme de tren și a tunurilor, îngropate la cca 300 m adâncime.

După anunțul că Georgina, fostă vânzătoare la Gucci, devine soția lui Ronaldo, mii de fete au depus cv de angajare

Un vis împlinit: Cristiano Ronaldo a anunțat că a propus prietenei sale Georgina Rodriguez să se căsătorească. Știrea a declanșat un val de cereri de angajare a mii de tinere fete doritoare să devină vanzatoare la magazinele Gucci din Madrid, unde cei doi s-au cunoscut  în iunie 2016, când el și-a cumpărat haine de vară.