Treceți la conținutul principal

Johnny Depp, pumni cu soția și pierderi de $650 milioaneActorul de la Hollywood, Johnny Depp, a declarat astăzi unei instanțe din Londra că a ajuns falit după ce și-a pierdut averea de $650 milioane câștigată din filmele “Pirații din Caraibe” și are datorii masive de $100 milioane  din cauza facturilor fiscale neplătite.
Actorul, în vârstă de 57 de ani, a venit astăzi la Înalta Curte din Londra pentru a cincea zi, depunând mărturie în cadrul procesului său de calomnie, împotriva ziarelor din News Group Newspapers (NGN).Depp i-a dat în judecată pe NGN pentru un articol publicat în “The Sun” în 2018, care l-a catalogat ca fiind “soț bătăuș” afirmație pe care o neagă cu stăruință.

În timpul mărturiei de astăzi de la tribunal, Depp și-a declarat incapacitatea financiară, dezvăluind că și-a pierdut întregul câștig din profitul lucrativ al francizei seriei de filme “Pirații din Caraibe”

Depp a declarat că a aflat veștile proaste financiare, cu puțin timp înainte de petrecerea de aniversarea a 30 de ani, a fostei sale soții Amber Heard, pe 21 aprilie 2016.

Depp a spus: “Atunci i-am concediat pe manageri din motive corecte, nu doar că pierdusem 650 de milioane de dolari, dar eram în gaură  cu 100 de milioane de dolari, pentru că nu plătiseră guvernului impozitele mele de 17 ani”

Johnny Depp a acuzat-o pe Amber Heard, că l-a lovit cu un pumn în timpul unei altercații din ziua aceea. Depp a spus că lupta a avut loc după petrecerea zilei lui Heard și la câteva ore, după ce a aflat de la  foștii săi manageri de afaceri că a pierdut sute de milioane de dolari.

Depp este renumit pentru extravaganță, cheltuiește 3,6 milioane de dolari pe an pentru a menține un personal full-time de 40 de persoane, 30.000 de dolari pe lună pentru vin, 150.000 de dolari pe lună pentru gărzi de corp și 200.000 de dolari pe lună pentru călătorii cu jet privat. De asemenea, el a cheltuit 75 de milioane de dolari pentru a achiziționa mai mult de 14 case din întreaga lume, inclusiv un castel de 45 de acri în Franța, o fermă de cai în Kentucky și mai multe insule din Bahamas. 

El deține iahturi, mai mult de 45 de mașini, 12 depozite de valoare și o colecție de artă. 

Depp este încă unul dintre cei mai plătiți actori de la Hollywood. Cere 20 milioane dolari în avans pentru fiecare film, plus 20% din beneficii. Acordul respectiv a dus la mai mult de 300 de milioane de dolari câștigați doar din franciza "Pirates of the Caribbean". De asemenea, el a făcut 55 milioane de dolari câștiguri  de pe urmă filmului „Alice în Țara Minunilor”.

Depp a negat cu tărie toate acuzațiile fostei soții Heard, de brutalitate, inclusiv afirmația că a supus-o „unui calvar de trei zile de scandal” în martie 2016, în Australia, unde Depp a filmat rolul căpitanului Jack Sparrow în al cincilea film „Piratii din Caraibe”. 

Depp o acuză pe Heard că atunci i-a tăiat vârful degetului aruncându-i o sticlă de vodcă, afirmație pe care ea o neagă.

Depp a declarat luni la tribunal că a făcut o intervenție chirurgicală la degetul tăiat, atunci când s-a întors în SUA și a dezvoltat o infecție „dureroasă” de tip MRSA.

Procesul continuă la Londra în aceste zile.

Postări populare de pe acest blog

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Femeie decedată de COVID-19, gasită în viață în haosul din spital

O femeie din Ecuador, care a fost declarată moartă de COVID-19, s-a trezit brusc din comă în spital, spre încântarea și ușurarea rudelor, care au identificat greșit corpul altcuiva drept al său și l-au incinerat. Alba Maruri, în vârstă de 74 de ani, a fost internată în 4 martie în Guayaquil, orașul cel mai lovit de pandemie, cu febră și probleme cu respirația. Ea și-a pierdut cunoștința timp de trei săptămâni și a fost declarată moartă pe 27 martie, au spus rudele. O săptămână mai târziu, familiei sale i s-a arătat un cadavru în morga spitalului, dar de teama contagiunii coronavirusului nu s-au apropiat de el. Corpul întins pe o parte, a fost văzut din lateral spate, nu cu fața. Nepotul lui Maruri, Jaime Morla, a spus că a crezut că este mătușa sa și le-a spus oficialilor spitalului că ea este. „Mi-a fost teamă să-i văd fața”. Loading... „Am fost la un metru și jumătate distanță. Avea același păr, același ton de piele. Ba chiar a avut o rană la ce

Turiștii vor avea nevoie de o brățară pe mâna sau un certificat Covid-Free pentru a putea călători

Turiștii ar putea avea nevoie în scurt timp de certificate care dovedesc că nu au coronavirus pentru a putea călători. Documentele de sănătate “Fără Covid” ar fi solicitate turiștilor ca să demonstreze că nu sunt infectați cu virusul mortal.