Treceți la conținutul principal

Johnny Depp, pumni cu soția și pierderi de $650 milioaneActorul de la Hollywood, Johnny Depp, a declarat astăzi unei instanțe din Londra că a ajuns falit după ce și-a pierdut averea de $650 milioane câștigată din filmele “Pirații din Caraibe” și are datorii masive de $100 milioane  din cauza facturilor fiscale neplătite.
Actorul, în vârstă de 57 de ani, a venit astăzi la Înalta Curte din Londra pentru a cincea zi, depunând mărturie în cadrul procesului său de calomnie, împotriva ziarelor din News Group Newspapers (NGN).Depp i-a dat în judecată pe NGN pentru un articol publicat în “The Sun” în 2018, care l-a catalogat ca fiind “soț bătăuș” afirmație pe care o neagă cu stăruință.

În timpul mărturiei de astăzi de la tribunal, Depp și-a declarat incapacitatea financiară, dezvăluind că și-a pierdut întregul câștig din profitul lucrativ al francizei seriei de filme “Pirații din Caraibe”

Depp a declarat că a aflat veștile proaste financiare, cu puțin timp înainte de petrecerea de aniversarea a 30 de ani, a fostei sale soții Amber Heard, pe 21 aprilie 2016.

Depp a spus: “Atunci i-am concediat pe manageri din motive corecte, nu doar că pierdusem 650 de milioane de dolari, dar eram în gaură  cu 100 de milioane de dolari, pentru că nu plătiseră guvernului impozitele mele de 17 ani”

Johnny Depp a acuzat-o pe Amber Heard, că l-a lovit cu un pumn în timpul unei altercații din ziua aceea. Depp a spus că lupta a avut loc după petrecerea zilei lui Heard și la câteva ore, după ce a aflat de la  foștii săi manageri de afaceri că a pierdut sute de milioane de dolari.

Depp este renumit pentru extravaganță, cheltuiește 3,6 milioane de dolari pe an pentru a menține un personal full-time de 40 de persoane, 30.000 de dolari pe lună pentru vin, 150.000 de dolari pe lună pentru gărzi de corp și 200.000 de dolari pe lună pentru călătorii cu jet privat. De asemenea, el a cheltuit 75 de milioane de dolari pentru a achiziționa mai mult de 14 case din întreaga lume, inclusiv un castel de 45 de acri în Franța, o fermă de cai în Kentucky și mai multe insule din Bahamas. 

El deține iahturi, mai mult de 45 de mașini, 12 depozite de valoare și o colecție de artă. 

Depp este încă unul dintre cei mai plătiți actori de la Hollywood. Cere 20 milioane dolari în avans pentru fiecare film, plus 20% din beneficii. Acordul respectiv a dus la mai mult de 300 de milioane de dolari câștigați doar din franciza "Pirates of the Caribbean". De asemenea, el a făcut 55 milioane de dolari câștiguri  de pe urmă filmului „Alice în Țara Minunilor”.

Depp a negat cu tărie toate acuzațiile fostei soții Heard, de brutalitate, inclusiv afirmația că a supus-o „unui calvar de trei zile de scandal” în martie 2016, în Australia, unde Depp a filmat rolul căpitanului Jack Sparrow în al cincilea film „Piratii din Caraibe”. 

Depp o acuză pe Heard că atunci i-a tăiat vârful degetului aruncându-i o sticlă de vodcă, afirmație pe care ea o neagă.

Depp a declarat luni la tribunal că a făcut o intervenție chirurgicală la degetul tăiat, atunci când s-a întors în SUA și a dezvoltat o infecție „dureroasă” de tip MRSA.

Procesul continuă la Londra în aceste zile.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Patriarhul Daniel spune că vaccinul Covid va fi necesar, ca să poți să intri în Rai

Patriarhul Daniel a spus astăzi că Dumnezeu l-a informat despre o nouă cerință de a intra în Rai: toată lumea trebuie să primească vaccinul COVID-19 înainte de a intra pe porțile cerești. „Acest lucru este foarte important pentru mântuirea tuturor oamenilor de pe Pământ”, a explicat Patriarhul Daniel. „Știm că Dumnezeu îi lasă pe toți în Rai, pentru că El ne iubește pe toți și nu-i pasă  cu ce  fel de păcate ieșim din  această viață, dar trebuie să fim atenți la cel mai mare păcat pământesc dintre toate: să refuzăm vaccinul  COVIDUL -19. Dumnezeu m-a informat că El nu te va lăsa în Rai decât dacă ai primit ambele doze din acest vaccin, care este  foarte sigur. " Anunțul Patriarhului vine în timp ce liderii politici și guvernul  fac presiuni pentru ca cetățenii să accepte vaccinarea. Oamenii de știință au susținut că vaccinul nu este în niciun fel dăunător, pentru nimeni și nu vă poate transforma într-un zombie sau în altceva ciudat, prin modificarea ADN-ului strămoșesc. Pat

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila