Treceți la conținutul principal

Legea "un copil", din China în România


Întrucât Beijing e eliminat „Legea cu un singur copil” pentru familiile chineze, primarul din Baia Mare Cătălin Chiricheș s-a gândit să aducă această lege în România, impunând pedepse dure asupra populației de etnie romă, dacă nu o respectă. 

Chiricheș crede că adoptarea acestei legi ar contribui la controlul populației de etnie romă în creștere continuă în România.


„Construirea unui zid la Baia Mare, care a devenit o operă de artă celebră in toată lumea, nu este suficientă. Modelul zidului a fost copiat chiar de Trump pentru izolarea țarii sale”, a spus  Cătălin Chiricheș în timpul discursului de campanie electorală. „Romii  încep să  populeze această țară cu un număr uriaș de copii. Poporul român, care și-a pus sângele, sudoarea și lacrimile în această țară, nu este de acord cu asta. ”

Dacă Parlamentul prin Partidul Dreapta Liberală, condus de Viorel Cataramă va susține legea, pe care o propune primarul, ea ar intra în vigoare imediat. 

"Propun ca Parlamentul să adopte legea “un singur copil” pentru romi imediat  - să facem din nou România o țară mândră și harnică. Să unim Carpații cu Dunărea și Marea Neagră sa fim antrepenori uriași la muncă în Europa,  ca pe vremea lui Ceaușescu!" a spus acesta.

Dacă o sarcină are că rezultat nașterea de gemeni, atunci doi copii vor fi permiși pentru familie. Guvernul va furniza servicii medicale gratuite pentru ligatură tubală și vasectomii imediat după nașterea primului lor copil, dacă legea Chiricheș va intra în vigoare. 

Partida Romilor Pro-Europa din România a lansat o declarație în care a spus: „Vom lupta împotriva acestei legi discriminatorii cu tot ce avem. Această nu este China și nici acesta nu este regimul Hitler. Aceasta este România - vom continua să luptăm pentru drepturile tuturor romilor. ”

Postări populare de pe acest blog

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Femeie decedată de COVID-19, gasită în viață în haosul din spital

O femeie din Ecuador, care a fost declarată moartă de COVID-19, s-a trezit brusc din comă în spital, spre încântarea și ușurarea rudelor, care au identificat greșit corpul altcuiva drept al său și l-au incinerat. Alba Maruri, în vârstă de 74 de ani, a fost internată în 4 martie în Guayaquil, orașul cel mai lovit de pandemie, cu febră și probleme cu respirația. Ea și-a pierdut cunoștința timp de trei săptămâni și a fost declarată moartă pe 27 martie, au spus rudele. O săptămână mai târziu, familiei sale i s-a arătat un cadavru în morga spitalului, dar de teama contagiunii coronavirusului nu s-au apropiat de el. Corpul întins pe o parte, a fost văzut din lateral spate, nu cu fața. Nepotul lui Maruri, Jaime Morla, a spus că a crezut că este mătușa sa și le-a spus oficialilor spitalului că ea este. „Mi-a fost teamă să-i văd fața”. Loading... „Am fost la un metru și jumătate distanță. Avea același păr, același ton de piele. Ba chiar a avut o rană la ce

Turiștii vor avea nevoie de o brățară pe mâna sau un certificat Covid-Free pentru a putea călători

Turiștii ar putea avea nevoie în scurt timp de certificate care dovedesc că nu au coronavirus pentru a putea călători. Documentele de sănătate “Fără Covid” ar fi solicitate turiștilor ca să demonstreze că nu sunt infectați cu virusul mortal.