Treceți la conținutul principal

Legea "un copil", din China în România


Întrucât Beijing e eliminat „Legea cu un singur copil” pentru familiile chineze, primarul din Baia Mare Cătălin Chiricheș s-a gândit să aducă această lege în România, impunând pedepse dure asupra populației de etnie romă, dacă nu o respectă. 

Chiricheș crede că adoptarea acestei legi ar contribui la controlul populației de etnie romă în creștere continuă în România.


„Construirea unui zid la Baia Mare, care a devenit o operă de artă celebră in toată lumea, nu este suficientă. Modelul zidului a fost copiat chiar de Trump pentru izolarea țarii sale”, a spus  Cătălin Chiricheș în timpul discursului de campanie electorală. „Romii  încep să  populeze această țară cu un număr uriaș de copii. Poporul român, care și-a pus sângele, sudoarea și lacrimile în această țară, nu este de acord cu asta. ”

Dacă Parlamentul prin Partidul Dreapta Liberală, condus de Viorel Cataramă va susține legea, pe care o propune primarul, ea ar intra în vigoare imediat. 

"Propun ca Parlamentul să adopte legea “un singur copil” pentru romi imediat  - să facem din nou România o țară mândră și harnică. Să unim Carpații cu Dunărea și Marea Neagră sa fim antrepenori uriași la muncă în Europa,  ca pe vremea lui Ceaușescu!" a spus acesta.

Dacă o sarcină are că rezultat nașterea de gemeni, atunci doi copii vor fi permiși pentru familie. Guvernul va furniza servicii medicale gratuite pentru ligatură tubală și vasectomii imediat după nașterea primului lor copil, dacă legea Chiricheș va intra în vigoare. 

Partida Romilor Pro-Europa din România a lansat o declarație în care a spus: „Vom lupta împotriva acestei legi discriminatorii cu tot ce avem. Această nu este China și nici acesta nu este regimul Hitler. Aceasta este România - vom continua să luptăm pentru drepturile tuturor romilor. ”

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Patriarhul Daniel spune că vaccinul Covid va fi necesar, ca să poți să intri în Rai

Patriarhul Daniel a spus astăzi că Dumnezeu l-a informat despre o nouă cerință de a intra în Rai: toată lumea trebuie să primească vaccinul COVID-19 înainte de a intra pe porțile cerești. „Acest lucru este foarte important pentru mântuirea tuturor oamenilor de pe Pământ”, a explicat Patriarhul Daniel. „Știm că Dumnezeu îi lasă pe toți în Rai, pentru că El ne iubește pe toți și nu-i pasă  cu ce  fel de păcate ieșim din  această viață, dar trebuie să fim atenți la cel mai mare păcat pământesc dintre toate: să refuzăm vaccinul  COVIDUL -19. Dumnezeu m-a informat că El nu te va lăsa în Rai decât dacă ai primit ambele doze din acest vaccin, care este  foarte sigur. " Anunțul Patriarhului vine în timp ce liderii politici și guvernul  fac presiuni pentru ca cetățenii să accepte vaccinarea. Oamenii de știință au susținut că vaccinul nu este în niciun fel dăunător, pentru nimeni și nu vă poate transforma într-un zombie sau în altceva ciudat, prin modificarea ADN-ului strămoșesc. Pat

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila