Treceți la conținutul principal

Pandemia trimite 400 milioane sticle de bere la canal


CAPE TOWN  - South African Breweries (SAB), una dintre cei mai mari fabrici de bere din lume, spune că ar trebui să distrugă 400 de milioane de sticle de bere, ca urmare a interzicerii de vânzare de alcool, care face parte din măsurile de blocare ale guvernului pentru combaterea răspândirii a coronavirusului.

Africa de Sud a oprit toate vânzările de alcool atunci când blocarea sa a intrat în vigoare pe 27 martie, iar fabrica de bere a văzut cum se acumulează bere în instalațiile sale de producție. Producătorul de bere solicită permisiunea specială a guvernului pentru a muta berea în alte depozite. Transportul de alcool a fost însă de asemenea declarat ilegal în Africa de Sud.SAB a declarat joi pentru postul de știri eNCA că, dacă nu este în măsură să mute berea, care se ridică la aproximativ 130 de milioane de litri va fi obligată să o „arunce” cu o pierdere de aproximativ 8 milioane de dolari. Această pierdere ar pune în pericol 2.000 de locuri de muncă, a declarat SAB.

Ar fi, de asemenea, o veste frustrantă pentru milioane de băutori însetati  din Africa de Sud, care nu au mai băut demult o bere din cauza pandemiei.

Africa de Sud este una dintre doar câteva țări, care au interzis vânzarea de alcool ca parte a luptei împotriva coronavirusului. De asemenea, India și Thailanda au interzis vânzările de alcool, dar recent și-au ridicat restricțiile. Panama și Sri Lanka au în continuare interdicții.

Reprezentanții industriei alcoolice spun că guvernul ar trebui să permită măcar achiziționarea băuturilor, numai pentru consum acasă.

Între timp in Germania, unde nu a fost interzis consumul de alcool, o firmă germană a distribuit joi gratuit aproximativ 2.600 de litri de bere, pe care nu a putut să o mai livreze hotelurilor și restaurantelor închise din cauza restricțiilor coronavirusului.

În loc să o arunce, proprietarii fabricii de bere Willinger, din statul vestic Hesse, au decis să dea gratuit un sortiment de  bere ușoară, caramelizată.

Proprietarul Franz Mast a spus că trebuia să golească rezervoarele cât mai curând posibil, pentru a le umple din nou cu bere proaspătă și a fi gata pentru deschiderea barurilor, care va urma in curând.

Mișcarea a avut mare succes. Zeci de oameni au rămas la coadă cu răbdare în afara berăriei, purtând măști și respectând recomandările de distanțare socială. Mulți au luat găleți și cutii pline de bere acasă.

Asociația de bere Deutsche Brauer Bund a avertizat că producătorii de bere se confruntă cu o prăbușire a vânzărilor din cauza scăderii exporturilor, în special către China și Italia. Între timp, blocarea clienților acasă a lăsat închise restaurantele, barurile și stadioanele de fotbal așa că consumul a scăzut drastic.

Oktoberfest din Bavaria, cel mai mare festival al berii din lume, a fost anulat.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Patriarhul Daniel spune că vaccinul Covid va fi necesar, ca să poți să intri în Rai

Patriarhul Daniel a spus astăzi că Dumnezeu l-a informat despre o nouă cerință de a intra în Rai: toată lumea trebuie să primească vaccinul COVID-19 înainte de a intra pe porțile cerești. „Acest lucru este foarte important pentru mântuirea tuturor oamenilor de pe Pământ”, a explicat Patriarhul Daniel. „Știm că Dumnezeu îi lasă pe toți în Rai, pentru că El ne iubește pe toți și nu-i pasă  cu ce  fel de păcate ieșim din  această viață, dar trebuie să fim atenți la cel mai mare păcat pământesc dintre toate: să refuzăm vaccinul  COVIDUL -19. Dumnezeu m-a informat că El nu te va lăsa în Rai decât dacă ai primit ambele doze din acest vaccin, care este  foarte sigur. " Anunțul Patriarhului vine în timp ce liderii politici și guvernul  fac presiuni pentru ca cetățenii să accepte vaccinarea. Oamenii de știință au susținut că vaccinul nu este în niciun fel dăunător, pentru nimeni și nu vă poate transforma într-un zombie sau în altceva ciudat, prin modificarea ADN-ului strămoșesc. Pat

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila