Treceți la conținutul principal

La film, după COVID-19: inaugurare "cinema drive-in" la Dubai și Roma


Iubitorii de filme din Dubai, frustrați de închiderea cinematografelor în timpul pandemiei coronavirusului, vor putea viziona în curând filme din confortul propriei mașini la un nou cinema drive-in creat pe acoperișul unuia dintre cele mai mari centre comerciale din lume.

Cu distanțarea socială obligatorie în Emiratele Arabe Unite, pentru a ajută la reducerea răspândirii virusului, VOX Cinemas spune că spectatorii vor fi limitați la două persoane pe mașină la cinema-ul în aer liber, care se deschide duminică și poate găzdui până la 75 de mașini odată.

Biletele costă 180 de dirhami (50 USD) pe vehicul, inclusiv floricele, gustări și băuturi.

„Ne menținem distanțarea socială, așa că este o idee strălucită în opinia mea”, a declarat  șoferul de Porsche, Xavier Libbrecht, în timpul unui eveniment de deschidere prealabilă la cinema-ul drive-în, miercuri.

Dubaiul, centrul de afaceri și turism al Emiratelor Unite, a ușurat restricțiile de când luna sfântă musulmană a Ramadanului a început în urmă cu trei săptămâni, permițând mall-urilor și restaurantelor să se redeschidă cu o capacitate limitată.

Cu toate acestea, copiii cu vârsta cuprinsă între 3-12 ani și persoanele de peste 60 de ani sunt încă împiedicați de la astfel de locuri, inclusiv din cinematografia în aer liber, care se află pe acoperișul Mall-ului Emirates din Majid Al Futtaim. Ecranul se află sub vârful pârtiei de schi interioare a mall-ului.„Orice scuză e bună pentru a ieși din casă în timpul coronavirusului”, a spus Patrick, un alt membru al unui club auto Porsche invitat la evenimentul de miercuri, la care a fost prezentat un film de comedie de acțiune.

„În confortul propriei mașini nu trebuie să vă faceți griji pentru aglomerație”, a adăugat el.

Cei prezenți la pre-inaugurare au prins miercuri o adiere de seară răcoroasă, dar tot porneau și opreau motoarele auto pentru aerul condiționat. Temperaturile pot crește peste 40 de grade în Dubai în lunile lungi de vară, iar umiditatea este opresivă.

Dar și la Roma, care se pregătește pentru faza a doua din perioada de post-blocare din Italia, lumea divertismentului explorează modalități noi de  revenire, din impactul devastator al coronavirusului.

Proiectul unui CineDrive este analizat de "CNA Cinema e Audiovisivo Roma" și implică  vizionarea de filme din confortul mașinilor personale.

 Cinema Drive va ajunge în sudul Romei, unde se anunță inaugurarea pe 2 iunie, de Ziua Națională a Italiei, a primului drive-in cinema din Roma. 

"O revenire la anii '60, epoca fulminantă a cinema-ului, o întoarcere la cinema cu mașina, pare a fi singura repornire sigură posibilă a marilor ecrane și pe care, din acest motiv, mulți antreprenori de divertisment o au în vedere ” a declarat antrepenorul  Giovanni Calvario.


Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Nou studiu OMS: toți cei care se îmbolnăvesc de COVID vor muri la un moment dat

VIENA — Organizatia Mondiala a Sanata ț ii (OMS) a anunțat rezultatele unui nou studiu alarmant: toți cei care au fost vreodată infectați cu COVID-19 vor muri la un moment dat în viață. „Da, toți cei care au avut    COVID vor muri”, a spus un purtător de cuvânt al OMS. „Poate nu imediat, dar la un moment dat, în viitor. Aproape toți acei oameni care mor vor fi avut COVID la un moment dat în viața lor. Aceasta este o veste îngrozitoare.” „Aceasta este o statistică terifiantă”, a spus Ciutacu în emisiunea sa de noapte de la REALITATEA. „Corelația dintre a fi infectat și a muri , în cele din urmă, este prea mare pentru a fi respinsă. Cea mai importantă concluzie   este că ar trebui să fim cu toții îngroziți”. Într-o declarație de la Guvern, ministrul sanata ț ii Dr. Rafila a declarat că a fost „zguduit” de studiu și că va lua măsuri agresive, încălcând poate  câteva libertăți constitutionale,  dar numai  pentru a fi în siguranță oamenii nevinova ț i. Criticii parlamentari din

Femeie arestată, pentru că și-a invățat pisicile să fure de la vecini

Ploiești - O femeie de 83 de ani a fost arestată în această dimineață și acuzată că a antrenat zeci de pisici pentru a fura bijuterii și alte obiecte de valoare de la vecinii ei. 

Un submarin nazist din al Doilea Război Mondial, descoperit în Lacul Belina , Teleorman

Alexandria - În această dimineață, scafandrii de la ISU Teleorman, prin detașamentul de salvare în apă au luat parte la o operațiune delicată de recuperare a unei epave, vizând aducerea la suprafață a unui  U-boat nazist descoperit acum câteva săptămâni în Lacul Belina, județ Teleorman. Submarinul de tip U-boat  a fost pentru prima dată observat de scafandrii amatori la sfârșitul lunii ianuarie și ei au alertat Urgențele. Arheologii, aflați în legătură cu Universitatea Valahia  și scafandrii au fost mobilizați la fața locului pentru a afla despre ce epavă este vorba și au constatat imediat că au de-a face cu un submarin nazist scufundat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

McDonald's: un tânăr a piratat terminalele de comandă și a mâncat gratuit 2 ani

Este posibil? Ei bine da, un tânăr de 27 de ani chiar  a făcut-o! Numele hacker-ului este Mateiaș Vintilă și a creat un program de calculator, care i-a permis să mănânce gratis în orice McDonald's din lume. Trucul s-a încheiat în această duminică, după 2 ani de folosire.

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Lucrările de modernizare care se fac la Salina din Turda, au permis cercetări avansate cu mijloace radar  de mare adâncime ale muntelui de sare.  Pe una din imaginile radar apare o structura asemănătoare cu un tren blindat, imaginea - deși neclară - a arătat forma unei platforme de tren și a tunurilor, îngropate la cca 300 m adâncime.

După anunțul că Georgina, fostă vânzătoare la Gucci, devine soția lui Ronaldo, mii de fete au depus cv de angajare

Un vis împlinit: Cristiano Ronaldo a anunțat că a propus prietenei sale Georgina Rodriguez să se căsătorească. Știrea a declanșat un val de cereri de angajare a mii de tinere fete doritoare să devină vanzatoare la magazinele Gucci din Madrid, unde cei doi s-au cunoscut  în iunie 2016, când el și-a cumpărat haine de vară.