Treceți la conținutul principal

Doriti sa fiti informat cand apar stiri noi? Dati click "Imi place"!

Italia revine la viață, dar pare invadată de extratereștri


In Italia, magazinele de vânzare cu amănuntul, coaforii și restaurantele au deschis în sfârșit ușile pe 18 mai, în timp ce țara și-a sporit eforturile pentru a reveni din criza coronavirusului, după o blocare de 10 săptămâni în ceea ce a fost odată epicentrul focarului de coronavirus în Europa. 

O ilustrare dintr-o revistă italiană din 1962 Domenica del Corriere arată o scenă imaginată din anul 2022.

Între timp, luând în considerare stilul de viață recent legat de Coronavirus pe care ni se recomandă să-l urmărim pentru a nu contracta virusul mortal, mulți consideră că acesta este viitorul ființelor umane pe Pământ.Se înțelege că imaginea a fost prezentată pe prima pagină a ediției din 1962 a ziarului săptămânal, La Domenica del Corriere, care a fost publicată între 1899 și 1989. Desenul, publicat la 16 decembrie 1962, a fost desenat de Walter Molino, un artist și ilustrator italian de benzi desenate, care a înfățișat mulți pietoni folosind un fel de bule de sticlă personale, motorizate, folosind ceva  între Segway și mașina Smart, în loc să meargă pe o stradă aglomerată. Ilustratorul a prezis pandemia din1962?

Măicuțele vizitează azi Bazilica Sf. Petru, când a fost deschisă pe 18 mai în Vatican. Ca și în toate adunările sociale, masele publice au fost, de asemenea, restricționate. Au acum voie să viziteze catedrala dar trebuie să păstreze distanța socială.

Un fan al AS Roma care poartă un tricou Francesco Totti este supus unui control de temperatură, când intră într-un magazin Gucci din Via dei Condotti din centrul Romei, pe 18 mai, dar proprietarii de magazine se tem că frica va ține mulți clienți acasă.

O femeie își face părul la o coafură din Milano pe 18 mai. Telefoanele au apelat totuși la saloane, în timp ce clienții mai speriați s-au grăbit să se coafeze singure acasă.

Un ofițer de poliție le cere oamenilor care beau lângă un canal să mențină distanțarea socială la Milano pe 18 mai. A fost doar prima zi, dar marile orașe italiene au remarcat un aflux sporit in orașe.

Un barman care poartă o mască de protecție și mănuși pregătește cocktail-uri în cartierul boem Trastevere din Roma pe 18 mai. Clienții vor putea din nou să meargă la bar.

Un bărbat care poartă o mască de protecție se bucură de o înghețată la Trastevere pe 18 mai. Italia este programată să deschidă granițele cu Europa și să permită deplasarea liberă între orașe. 

Ilustrația din 1962 părea o utopie, între timp, luând în considerare stilul de viață recent legat de Coronavirus, pe care ni se recomandă să-l urmăm, pentru a nu contracta virusul mortal, mulți consideră că acesta este viitorul ființelor umane pe Pământ.

PROMOTION 2

POSTĂRI POPULARE

Modificarea automobilelor este interzisă începând de luna viitoare

Un nou pas este făcut în lupta împotriva modificării vehiculelor care circulă pe teritoriul României. Mai frecvent cunoscut sub numele de "tuning", acest mod este acum pe cale de dispariție. Într-adevăr, o Ordonanță votată de Guvern tinde să interzică orice modificare, fie estetică, fie pentru a modifica performanța la drum a vehiculelor.

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Lucrările de modernizare care se fac la Salina din Turda, au permis cercetări avansate cu mijloace radar  de mare adâncime ale muntelui de sare.  Pe una din imaginile radar apare o structura asemănătoare cu un tren blindat, imaginea - deși neclară - a arătat forma unei platforme de tren și a tunurilor, îngropate la cca 300 m adâncime.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cetățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Atrași de salariile mari din spitale, 2000 de medici unguri vor să lucreze în România

La Ministerul Sănătății  sunt depuse 2000 de cereri de angajare de către medici din Ungaria, doritori să lucreze în spitalele românești, atrași de salariile mari promovate din luna martie, de către oficialități.

Corpul misterios al unei balene, descoperit pe un câmp din Teleorman

Un fermier de produse lactate de la Viișoara, Teleorman a făcut o descoperire incredibilă, în timp ce căuta una din vacile sale, care se rătăcise. Ionel Grozăvescu, de 65 de ani, a găsit o balenă de culoare închisă, de 12 de metri lungime, în mijlocul uneia dintre pășunile sale, la mii  de kilometri de habitatul natural al balenei.

Începând de anul viitor, înscrierea la starea civilă a numelui unui nou născut, va fi avizată de preotul paroh

Ca să se asigure tuturor românilor șanse maxime și egale în societate, părinţii vor trebui, începând din anul viitor, să consulte  preotul paroh,  în  alegerea numelui copilului, înainte de a-l declara la starea civilă.