Treceți la conținutul principal

Italia revine la viață, dar pare invadată de extratereștri


In Italia, magazinele de vânzare cu amănuntul, coaforii și restaurantele au deschis în sfârșit ușile pe 18 mai, în timp ce țara și-a sporit eforturile pentru a reveni din criza coronavirusului, după o blocare de 10 săptămâni în ceea ce a fost odată epicentrul focarului de coronavirus în Europa. 

O ilustrare dintr-o revistă italiană din 1962 Domenica del Corriere arată o scenă imaginată din anul 2022.

Între timp, luând în considerare stilul de viață recent legat de Coronavirus pe care ni se recomandă să-l urmărim pentru a nu contracta virusul mortal, mulți consideră că acesta este viitorul ființelor umane pe Pământ.Se înțelege că imaginea a fost prezentată pe prima pagină a ediției din 1962 a ziarului săptămânal, La Domenica del Corriere, care a fost publicată între 1899 și 1989. Desenul, publicat la 16 decembrie 1962, a fost desenat de Walter Molino, un artist și ilustrator italian de benzi desenate, care a înfățișat mulți pietoni folosind un fel de bule de sticlă personale, motorizate, folosind ceva  între Segway și mașina Smart, în loc să meargă pe o stradă aglomerată. Ilustratorul a prezis pandemia din1962?

Măicuțele vizitează azi Bazilica Sf. Petru, când a fost deschisă pe 18 mai în Vatican. Ca și în toate adunările sociale, masele publice au fost, de asemenea, restricționate. Au acum voie să viziteze catedrala dar trebuie să păstreze distanța socială.

Un fan al AS Roma care poartă un tricou Francesco Totti este supus unui control de temperatură, când intră într-un magazin Gucci din Via dei Condotti din centrul Romei, pe 18 mai, dar proprietarii de magazine se tem că frica va ține mulți clienți acasă.

O femeie își face părul la o coafură din Milano pe 18 mai. Telefoanele au apelat totuși la saloane, în timp ce clienții mai speriați s-au grăbit să se coafeze singure acasă.

Un ofițer de poliție le cere oamenilor care beau lângă un canal să mențină distanțarea socială la Milano pe 18 mai. A fost doar prima zi, dar marile orașe italiene au remarcat un aflux sporit in orașe.

Un barman care poartă o mască de protecție și mănuși pregătește cocktail-uri în cartierul boem Trastevere din Roma pe 18 mai. Clienții vor putea din nou să meargă la bar.

Un bărbat care poartă o mască de protecție se bucură de o înghețată la Trastevere pe 18 mai. Italia este programată să deschidă granițele cu Europa și să permită deplasarea liberă între orașe. 

Ilustrația din 1962 părea o utopie, între timp, luând în considerare stilul de viață recent legat de Coronavirus, pe care ni se recomandă să-l urmăm, pentru a nu contracta virusul mortal, mulți consideră că acesta este viitorul ființelor umane pe Pământ.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Patriarhul Daniel spune că vaccinul Covid va fi necesar, ca să poți să intri în Rai

Patriarhul Daniel a spus astăzi că Dumnezeu l-a informat despre o nouă cerință de a intra în Rai: toată lumea trebuie să primească vaccinul COVID-19 înainte de a intra pe porțile cerești. „Acest lucru este foarte important pentru mântuirea tuturor oamenilor de pe Pământ”, a explicat Patriarhul Daniel. „Știm că Dumnezeu îi lasă pe toți în Rai, pentru că El ne iubește pe toți și nu-i pasă  cu ce  fel de păcate ieșim din  această viață, dar trebuie să fim atenți la cel mai mare păcat pământesc dintre toate: să refuzăm vaccinul  COVIDUL -19. Dumnezeu m-a informat că El nu te va lăsa în Rai decât dacă ai primit ambele doze din acest vaccin, care este  foarte sigur. " Anunțul Patriarhului vine în timp ce liderii politici și guvernul  fac presiuni pentru ca cetățenii să accepte vaccinarea. Oamenii de știință au susținut că vaccinul nu este în niciun fel dăunător, pentru nimeni și nu vă poate transforma într-un zombie sau în altceva ciudat, prin modificarea ADN-ului strămoșesc. Pat

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila