Treceți la conținutul principal

Italia revine la viață, dar pare invadată de extratereștri


In Italia, magazinele de vânzare cu amănuntul, coaforii și restaurantele au deschis în sfârșit ușile pe 18 mai, în timp ce țara și-a sporit eforturile pentru a reveni din criza coronavirusului, după o blocare de 10 săptămâni în ceea ce a fost odată epicentrul focarului de coronavirus în Europa. 

O ilustrare dintr-o revistă italiană din 1962 Domenica del Corriere arată o scenă imaginată din anul 2022.

Între timp, luând în considerare stilul de viață recent legat de Coronavirus pe care ni se recomandă să-l urmărim pentru a nu contracta virusul mortal, mulți consideră că acesta este viitorul ființelor umane pe Pământ.Se înțelege că imaginea a fost prezentată pe prima pagină a ediției din 1962 a ziarului săptămânal, La Domenica del Corriere, care a fost publicată între 1899 și 1989. Desenul, publicat la 16 decembrie 1962, a fost desenat de Walter Molino, un artist și ilustrator italian de benzi desenate, care a înfățișat mulți pietoni folosind un fel de bule de sticlă personale, motorizate, folosind ceva  între Segway și mașina Smart, în loc să meargă pe o stradă aglomerată. Ilustratorul a prezis pandemia din1962?

Măicuțele vizitează azi Bazilica Sf. Petru, când a fost deschisă pe 18 mai în Vatican. Ca și în toate adunările sociale, masele publice au fost, de asemenea, restricționate. Au acum voie să viziteze catedrala dar trebuie să păstreze distanța socială.

Un fan al AS Roma care poartă un tricou Francesco Totti este supus unui control de temperatură, când intră într-un magazin Gucci din Via dei Condotti din centrul Romei, pe 18 mai, dar proprietarii de magazine se tem că frica va ține mulți clienți acasă.

O femeie își face părul la o coafură din Milano pe 18 mai. Telefoanele au apelat totuși la saloane, în timp ce clienții mai speriați s-au grăbit să se coafeze singure acasă.

Un ofițer de poliție le cere oamenilor care beau lângă un canal să mențină distanțarea socială la Milano pe 18 mai. A fost doar prima zi, dar marile orașe italiene au remarcat un aflux sporit in orașe.

Un barman care poartă o mască de protecție și mănuși pregătește cocktail-uri în cartierul boem Trastevere din Roma pe 18 mai. Clienții vor putea din nou să meargă la bar.

Un bărbat care poartă o mască de protecție se bucură de o înghețată la Trastevere pe 18 mai. Italia este programată să deschidă granițele cu Europa și să permită deplasarea liberă între orașe. 

Ilustrația din 1962 părea o utopie, între timp, luând în considerare stilul de viață recent legat de Coronavirus, pe care ni se recomandă să-l urmăm, pentru a nu contracta virusul mortal, mulți consideră că acesta este viitorul ființelor umane pe Pământ.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Nou studiu OMS: toți cei care se îmbolnăvesc de COVID vor muri la un moment dat

VIENA — Organizatia Mondiala a Sanata ț ii (OMS) a anunțat rezultatele unui nou studiu alarmant: toți cei care au fost vreodată infectați cu COVID-19 vor muri la un moment dat în viață. „Da, toți cei care au avut    COVID vor muri”, a spus un purtător de cuvânt al OMS. „Poate nu imediat, dar la un moment dat, în viitor. Aproape toți acei oameni care mor vor fi avut COVID la un moment dat în viața lor. Aceasta este o veste îngrozitoare.” „Aceasta este o statistică terifiantă”, a spus Ciutacu în emisiunea sa de noapte de la REALITATEA. „Corelația dintre a fi infectat și a muri , în cele din urmă, este prea mare pentru a fi respinsă. Cea mai importantă concluzie   este că ar trebui să fim cu toții îngroziți”. Într-o declarație de la Guvern, ministrul sanata ț ii Dr. Rafila a declarat că a fost „zguduit” de studiu și că va lua măsuri agresive, încălcând poate  câteva libertăți constitutionale,  dar numai  pentru a fi în siguranță oamenii nevinova ț i. Criticii parlamentari din

Femeie arestată, pentru că și-a invățat pisicile să fure de la vecini

Ploiești - O femeie de 83 de ani a fost arestată în această dimineață și acuzată că a antrenat zeci de pisici pentru a fura bijuterii și alte obiecte de valoare de la vecinii ei. 

Un submarin nazist din al Doilea Război Mondial, descoperit în Lacul Belina , Teleorman

Alexandria - În această dimineață, scafandrii de la ISU Teleorman, prin detașamentul de salvare în apă au luat parte la o operațiune delicată de recuperare a unei epave, vizând aducerea la suprafață a unui  U-boat nazist descoperit acum câteva săptămâni în Lacul Belina, județ Teleorman. Submarinul de tip U-boat  a fost pentru prima dată observat de scafandrii amatori la sfârșitul lunii ianuarie și ei au alertat Urgențele. Arheologii, aflați în legătură cu Universitatea Valahia  și scafandrii au fost mobilizați la fața locului pentru a afla despre ce epavă este vorba și au constatat imediat că au de-a face cu un submarin nazist scufundat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

McDonald's: un tânăr a piratat terminalele de comandă și a mâncat gratuit 2 ani

Este posibil? Ei bine da, un tânăr de 27 de ani chiar  a făcut-o! Numele hacker-ului este Mateiaș Vintilă și a creat un program de calculator, care i-a permis să mănânce gratis în orice McDonald's din lume. Trucul s-a încheiat în această duminică, după 2 ani de folosire.

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Lucrările de modernizare care se fac la Salina din Turda, au permis cercetări avansate cu mijloace radar  de mare adâncime ale muntelui de sare.  Pe una din imaginile radar apare o structura asemănătoare cu un tren blindat, imaginea - deși neclară - a arătat forma unei platforme de tren și a tunurilor, îngropate la cca 300 m adâncime.

După anunțul că Georgina, fostă vânzătoare la Gucci, devine soția lui Ronaldo, mii de fete au depus cv de angajare

Un vis împlinit: Cristiano Ronaldo a anunțat că a propus prietenei sale Georgina Rodriguez să se căsătorească. Știrea a declanșat un val de cereri de angajare a mii de tinere fete doritoare să devină vanzatoare la magazinele Gucci din Madrid, unde cei doi s-au cunoscut  în iunie 2016, când el și-a cumpărat haine de vară.