Treceți la conținutul principal

Bill Gates propune implanturi microcip pentru combaterea coronavirusuluiMiliardarul Bill Gates și soția sa Melinda au angajat 100 de milioane de dolari din banii personali pentru a lupta împotriva pandemiei coronavirusului. În schimb, un segment important al Internetului este convins că cuplul vrea să omoare o bună parte a umanității, apoi să instaleze cipuri de urmărire umană,  în cei care supraviețuiesc pandemiei.

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, propune lansarea de capsule implantabile umane care au „certificate digitale”, astfel  pot arăta cine a fost testat pentru coronavirus și cine a fost vaccinat împotriva lui.

Miliardarul în vârstă de 64 de ani, cea de-a doua cea mai bogată persoană din lume, a dezvăluit ideea în cadrul unei sesiuni Reddit 'Ask Me Anything', în timp ce răspundea la întrebări cu privire la Pandemia COVID-19, Coronavirus.

Gates răspundea la o întrebare despre modul în care întreprinderile vor putea funcționa, păstrând distanțarea socială și a spus că, „în cele din urmă, vom avea niște certificate digitale pentru a arăta cine s-a recuperat sau a fost testat recent sau, când vom avea un vaccin, cine l-a primit ".

„Certificatele digitale” la care se făcea referire sunt „QUANTUM-DOT TATTOOS” implantabile la om, la care cercetătorii de la MIT și Universitatea Rice lucrează că o modalitate de a ține înregistrările despre vaccinare. Anul trecut, în decembrie, oamenii de știință din cele două universități au dezvăluit că lucrează la aceste "tatuaje cuantice", după ce Bill Gates i-a abordat cu privire la rezolvarea problemei identificării celor care nu au fost vaccinați.Tatuajele cu punctele cuantice vor fi probabil completate cu un alt proiect a lui Bill Gates, numit ID2020, care este un proiect ambițios al Microsoft, pentru a rezolva problema a peste 1 miliard de oameni care trăiesc fără o identitate recunoscută oficial. ID2020 rezolvă acest lucru prin intermediul identității digitale.

 În prezent, cea mai fezabilă modalitate de implementare a identității digitale este fie prin intermediul smartphone-urilor, fie prin implanturi de microcipuri RFID. Acestea din urmă, vor fi abordarea probabilă a lui Gates, nu numai datorită fezabilității și durabilității, ci și pentru că de peste 6 ani, Fundația Gates finanțează acest proiect, care încorporează implanturi de microcipuri în oameni. Acest proiect este un implant de microcip pentru controlul nașteriilor, care va permite femeilor să controleze hormonii contraceptivi din corpul lor.

Va fi interesant să vedem cum Bill Gates și proiectul ID2020 vor executa toate acestea, deoarece mulți creștini și în mod surprinzător un număr tot mai mare de musulmani, sunt foarte opuși ideii de microcipare umană și oricărei forme de tehnologie de identificare a organismului, invazivă. Unii legiuitori și politicieni creștini din Statele Unite au încercat chiar să interzică toate formele de microcipuri cu destinație umane.

Dar, pe de altă parte, pandemia de azi este ocazia perfectă a lui Bill Gates de a vedea proiectele terminate, prin faptul că, pe măsură ce coronavirusul continuă să se răspândească și mai multe persoane continuă să moară din cauza pandemiei, publicul larg devine din ce în ce mai deschis către tehnologiile moderne, care pot opri răspândirea virusului.

Motivul principal pentru care mulți creștini și unii musulmani se opun tehnologiilor de identificare invazive pentru corp, oricât de utile sunt acestea pentru prevenirea pandemiilor, este că ei cred că astfel de tehnologii sunt așa-numitele „mărci ale Satanei” menționate în Biblie și de unele Mahdi profeții. În Cartea Revelațiilor din Biblie, oricine nu are această „marcă”, nu are voie să cumpere sau să vândă nimic.

Anul trecut, în noiembrie, o companie tehnologică din Danemarca, care avea contracte pentru a produce implanturi de microcipuri pentru guvernul danez și marina americană, a trebuit să anuleze lansarea implantului său de microcip „revoluționar”, după ce activiști creștini au atacat birourile sale din Copenhaga.

Unii sunt acum îngrijorați că Bill Gates dorește să încorporeze microcipuri în toată lumea, dar s-ar putea să fie mai ușor spus, decât de făcut. Bill Gates a mai fost centrul altor conspirații din trecut.

Nikita Mikhalkov, regizor rus câștigător la Oscar, și-a dezvăluit recent propria teorie a conspirație, după ce a aruncat o privire mai atentă asupra numărului de brevet  deținut de  Microsoft - WO / 2020/60606. Apărând la un episod din „Besogan TV”, Mikhalkov a declarat că brevetul este primul pas, dintr-un plan satanic pentru microciparea întregii populații de pe glob și i-a fost clar prin apariția numărului diavolului „666” în cererea de brevet.

„Este o coincidență sau o selecție intenționată a unui astfel de simbol, care în Apocalipsa lui Ioan se numește numărul fiarei - 666? ” a spus Mikhalkov.


Pe fondul confuziei cauzate de pandemia coronavirusului, Gates a apărut în cercurile conservatoare de dreapta, ca un ticălos din spatele răspândirii virusului.

Gates a fost privit de multă vreme cu suspiciune, de către scepticii vaccinărilor, observațiile pe care le-a făcut el în 2011 despre vaccinuri, fiind interpretate ca o dovadă că vrea să folosească inoculări pentru a reduce populația globului. În realitate, Gates a arătat că reducerea mortalității copiilor, îi va ajută pe părinți să-și planifice familiile mai bine.


Postări populare de pe acest blog

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Femeie decedată de COVID-19, gasită în viață în haosul din spital

O femeie din Ecuador, care a fost declarată moartă de COVID-19, s-a trezit brusc din comă în spital, spre încântarea și ușurarea rudelor, care au identificat greșit corpul altcuiva drept al său și l-au incinerat. Alba Maruri, în vârstă de 74 de ani, a fost internată în 4 martie în Guayaquil, orașul cel mai lovit de pandemie, cu febră și probleme cu respirația. Ea și-a pierdut cunoștința timp de trei săptămâni și a fost declarată moartă pe 27 martie, au spus rudele. O săptămână mai târziu, familiei sale i s-a arătat un cadavru în morga spitalului, dar de teama contagiunii coronavirusului nu s-au apropiat de el. Corpul întins pe o parte, a fost văzut din lateral spate, nu cu fața. Nepotul lui Maruri, Jaime Morla, a spus că a crezut că este mătușa sa și le-a spus oficialilor spitalului că ea este. „Mi-a fost teamă să-i văd fața”. Loading... „Am fost la un metru și jumătate distanță. Avea același păr, același ton de piele. Ba chiar a avut o rană la ce

Turiștii vor avea nevoie de o brățară pe mâna sau un certificat Covid-Free pentru a putea călători

Turiștii ar putea avea nevoie în scurt timp de certificate care dovedesc că nu au coronavirus pentru a putea călători. Documentele de sănătate “Fără Covid” ar fi solicitate turiștilor ca să demonstreze că nu sunt infectați cu virusul mortal.