Treceți la conținutul principal

Gafă prezidențială: tratarea COVID 19 prin injectarea bolnavilor cu dezifectant și iradiere cu UVPreședintele SUA, Donald Trump, a fost blamat și ridiculizat  de comunitatea medicală, după ce a sugerat efectuarea de cercetări privind coronavirusul, care ar  putea fi tratat prin injectarea de dezinfectant în organism sau prin  iradierea  pacienților cu raze UlraViolet.


Unul dintre oficialii lui, câteva momente mai devreme, a spus că lumina soarelui și dezinfectantul sunt cunoscute pentru  ucid infecția. Pe acest fond au apărut și ideile cu injectarea de dezifectanti și expunerea la radiații UV.

Dar orice elev de școală știe  dezinfectanții sunt substanțe periculoase și pot fi otrăvitoare dacă sunt ingerate.

Chiar si expunerea la spirt sau clor  poate fi periculoasă pentru piele, ochi și sistemul respirator.

Pneumologul Dr. Vin Gupta a declarat pentru NBC News: „Această idee de a injecta sau ingera orice tip de produs de curățare în organism este iresponsabilă și periculoasă.

„Este o metodă obișnuită clasică pe care oamenii o folosesc, atunci când vor să se sinucidă.”

Loading...


Kashif Mahmood, medic din Charleston, Virginia de Vest, a replicat: „Ca medic, nu pot recomandă injectarea dezinfectantului în plămâni sau utilizarea radiațiilor UV din interiorul corpului pentru a trata Covid-19.

John Balmeș, un pulmonolog la Spitalul General Zuckerberg San Francisco, a avertizat că chiar și respirația aburilor proveniți de la înălbitorii pe baza de clor  poate provoca probleme de sănătate grave.
El a declarat pentru Bloomberg News: "Inhalarea înălbitorului de clor ar fi absolut cel mai rău lucru pentru plămâni. Căile respiratorii și plămânii nu sunt expuse nici măcar la un aerosol de dezinfectant.

„Nici măcar o diluare scăzută de înălbitor sau alcool izopropilic nu este sigur. Este un concept total ridicol."

Domnul Trump a mai recomandat în prealabil un alt medicament contra malariei, hidroxiclorochina, ca un posibil tratament pentru coronavirus. În această săptămână, un studiu asupra pacienților cu coronavirus dintr-un spital condus de guvernul american pentru veterani militari a găsit mai multe decese în rândul celor tratați cu hidroxicloroquina decât cei tratați cu îngrijire standard.

„Nu luați sfaturi medicale de la Trump” a avertizat Dr. Vin Gupta.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Patriarhul Daniel spune că vaccinul Covid va fi necesar, ca să poți să intri în Rai

Patriarhul Daniel a spus astăzi că Dumnezeu l-a informat despre o nouă cerință de a intra în Rai: toată lumea trebuie să primească vaccinul COVID-19 înainte de a intra pe porțile cerești. „Acest lucru este foarte important pentru mântuirea tuturor oamenilor de pe Pământ”, a explicat Patriarhul Daniel. „Știm că Dumnezeu îi lasă pe toți în Rai, pentru că El ne iubește pe toți și nu-i pasă  cu ce  fel de păcate ieșim din  această viață, dar trebuie să fim atenți la cel mai mare păcat pământesc dintre toate: să refuzăm vaccinul  COVIDUL -19. Dumnezeu m-a informat că El nu te va lăsa în Rai decât dacă ai primit ambele doze din acest vaccin, care este  foarte sigur. " Anunțul Patriarhului vine în timp ce liderii politici și guvernul  fac presiuni pentru ca cetățenii să accepte vaccinarea. Oamenii de știință au susținut că vaccinul nu este în niciun fel dăunător, pentru nimeni și nu vă poate transforma într-un zombie sau în altceva ciudat, prin modificarea ADN-ului strămoșesc. Pat

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila