Treceți la conținutul principal

Doriti sa fiti informat cand apar stiri noi? Dati click "Imi place"!

PROMOTION 1

Gafă prezidențială: tratarea COVID 19 prin injectarea bolnavilor cu dezifectant și iradiere cu UVPreședintele SUA, Donald Trump, a fost blamat și ridiculizat  de comunitatea medicală, după ce a sugerat efectuarea de cercetări privind coronavirusul, care ar  putea fi tratat prin injectarea de dezinfectant în organism sau prin  iradierea  pacienților cu raze UlraViolet.


Unul dintre oficialii lui, câteva momente mai devreme, a spus că lumina soarelui și dezinfectantul sunt cunoscute pentru  ucid infecția. Pe acest fond au apărut și ideile cu injectarea de dezifectanti și expunerea la radiații UV.

Dar orice elev de școală știe  dezinfectanții sunt substanțe periculoase și pot fi otrăvitoare dacă sunt ingerate.

Chiar si expunerea la spirt sau clor  poate fi periculoasă pentru piele, ochi și sistemul respirator.

Pneumologul Dr. Vin Gupta a declarat pentru NBC News: „Această idee de a injecta sau ingera orice tip de produs de curățare în organism este iresponsabilă și periculoasă.

„Este o metodă obișnuită clasică pe care oamenii o folosesc, atunci când vor să se sinucidă.”

Loading...


Kashif Mahmood, medic din Charleston, Virginia de Vest, a replicat: „Ca medic, nu pot recomandă injectarea dezinfectantului în plămâni sau utilizarea radiațiilor UV din interiorul corpului pentru a trata Covid-19.

John Balmeș, un pulmonolog la Spitalul General Zuckerberg San Francisco, a avertizat că chiar și respirația aburilor proveniți de la înălbitorii pe baza de clor  poate provoca probleme de sănătate grave.
El a declarat pentru Bloomberg News: "Inhalarea înălbitorului de clor ar fi absolut cel mai rău lucru pentru plămâni. Căile respiratorii și plămânii nu sunt expuse nici măcar la un aerosol de dezinfectant.

„Nici măcar o diluare scăzută de înălbitor sau alcool izopropilic nu este sigur. Este un concept total ridicol."

Domnul Trump a mai recomandat în prealabil un alt medicament contra malariei, hidroxiclorochina, ca un posibil tratament pentru coronavirus. În această săptămână, un studiu asupra pacienților cu coronavirus dintr-un spital condus de guvernul american pentru veterani militari a găsit mai multe decese în rândul celor tratați cu hidroxicloroquina decât cei tratați cu îngrijire standard.

„Nu luați sfaturi medicale de la Trump” a avertizat Dr. Vin Gupta.

PROMOTION 2

POSTĂRI POPULARE

Modificarea automobilelor este interzisă începând de luna viitoare

Un nou pas este făcut în lupta împotriva modificării vehiculelor care circulă pe teritoriul României. Mai frecvent cunoscut sub numele de "tuning", acest mod este acum pe cale de dispariție. Într-adevăr, o Ordonanță votată de Guvern tinde să interzică orice modificare, fie estetică, fie pentru a modifica performanța la drum a vehiculelor.

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Lucrările de modernizare care se fac la Salina din Turda, au permis cercetări avansate cu mijloace radar  de mare adâncime ale muntelui de sare.  Pe una din imaginile radar apare o structura asemănătoare cu un tren blindat, imaginea - deși neclară - a arătat forma unei platforme de tren și a tunurilor, îngropate la cca 300 m adâncime.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cetățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Atrași de salariile mari din spitale, 2000 de medici unguri vor să lucreze în România

La Ministerul Sănătății  sunt depuse 2000 de cereri de angajare de către medici din Ungaria, doritori să lucreze în spitalele românești, atrași de salariile mari promovate din luna martie, de către oficialități.

Corpul misterios al unei balene, descoperit pe un câmp din Teleorman

Un fermier de produse lactate de la Viișoara, Teleorman a făcut o descoperire incredibilă, în timp ce căuta una din vacile sale, care se rătăcise. Ionel Grozăvescu, de 65 de ani, a găsit o balenă de culoare închisă, de 12 de metri lungime, în mijlocul uneia dintre pășunile sale, la mii  de kilometri de habitatul natural al balenei.

Începând de anul viitor, înscrierea la starea civilă a numelui unui nou născut, va fi avizată de preotul paroh

Ca să se asigure tuturor românilor șanse maxime și egale în societate, părinţii vor trebui, începând din anul viitor, să consulte  preotul paroh,  în  alegerea numelui copilului, înainte de a-l declara la starea civilă.