Treceți la conținutul principal

Femeie decedată de COVID-19, gasită în viață în haosul din spital


O femeie din Ecuador, care a fost declarată moartă de COVID-19, s-a trezit brusc din comă în spital, spre încântarea și ușurarea rudelor, care au identificat greșit corpul altcuiva drept al său și l-au incinerat.

Alba Maruri, în vârstă de 74 de ani, a fost internată în 4 martie în Guayaquil, orașul cel mai lovit de pandemie, cu febră și probleme cu respirația. Ea și-a pierdut cunoștința timp de trei săptămâni și a fost declarată moartă pe 27 martie, au spus rudele.

O săptămână mai târziu, familiei sale i s-a arătat un cadavru în morga spitalului, dar de teama contagiunii coronavirusului nu s-au apropiat de el. Corpul întins pe o parte, a fost văzut din lateral spate, nu cu fața.

Nepotul lui Maruri, Jaime Morla, a spus că a crezut că este mătușa sa și le-a spus oficialilor spitalului că ea este. „Mi-a fost teamă să-i văd fața”.

Loading...


„Am fost la un metru și jumătate distanță. Avea același păr, același ton de piele. Ba chiar a avut o rană la ceafă, cum a avut-o mătușa mea de curând ”, a spus Morla.

Corpul respectiv a fost dus la morga orașului și a fost incinerat.

Alba Maruri s-a trezit din comă joi și le-a spus medicilor cine este și a cerut să o sune pe sora ei Aura.

„Medicii s-au dus la casa mătușii mele pentru a-i corobora și a-i informa despre greșeală”, a spus un alt nepot, Juan Carlos Ramirez. „Încă nu știu însă a cui este cenușa din casă”, a adăugat acesta.

Familia intenționează să dea în judecată spitalul pentru a recupera taxa de incinerare pe care au plătit-o și pentru suferința psihică cauzată de această încurcătură. Deasemenea ei au cumpărat și o saltea nouă, cea veche fiind aruncată la gunoi, pentru care vor despăgubire.


Sora dnei Mauri a povestit că oficialii spitalului au vizitat-o ​​vineri și i-au spus că sora ei este bine și este pe cale să fie externată. „Este un miracol, am crezut că a murit. Și am urna cu cenușa altcuiva în casă de aproape o lună”, a spus Aura.

Postări populare de pe acest blog

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Turiștii vor avea nevoie de o brățară pe mâna sau un certificat Covid-Free pentru a putea călători

Turiștii ar putea avea nevoie în scurt timp de certificate care dovedesc că nu au coronavirus pentru a putea călători. Documentele de sănătate “Fără Covid” ar fi solicitate turiștilor ca să demonstreze că nu sunt infectați cu virusul mortal.