Treceți la conținutul principal

Regina reclamă furtul argintăriei de către Harry și Meghan


Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au făcut valuri în această săptămână, după ce și-au anunțat independența față de Familia Regală Britanică și se dovedește că cuplul a provocat mai multe tulburări decât se credea inițial. Într-o declarație publică dramatică în această dimineață, Regina Elisabeta a dezvăluit că Harry și Meghan au luat cu ei la plecare toate seturile de tacâmuri de argint, când au părăsit Palatul Buckingham.

Acest lucru este absolut îngrozitor! Harry și Meghan ar trebui să se rușineze de fapta lor, pentru că au furat argintăria  unei doamne așa de minunate, cum este Regina!

Loading...

Într-o conferință de presă ținută pe treptele din față ale Palatului Buckingham, Regina a dezvăluit că nepotul ei, prințul Harry și Meghan, ducesa de Sussex, au jefuit palatul de setul de argintarie utilizat la recepții, înainte de a pleca spre noua lor locuință în Canada. Regina spune că ieri a petrecut întreaga după-amiază alergând pe străzile Londrei, în încercarea de a-i urmări și de a-i determina să restituie argintăria, dar nu i-a găsit și și-a descărcat supărarea pe soțul ei, prințul Filip, care este vinovat că nu i-a ținut mai din scurt pe nepoți și a fost prea îngăduitor, jucându-se “baba oarbă” cu ei adeseori prin sălile palatului.

„Am avut atât de multe seturi minunate de argintarie, dar ieri,  am descoperit că sacul  în care le păstrez, a fost furat de Harry și Meghan în drum spre ieșirea din palat ”, a spus Regina Elisabeta membrilor presei și unei mari mulțimi de britanici curioși. "Acum sunt obligat să folosesc la recepții tacâmuri de unică folosință din plastic, pe care le rezervam de obicei pentru ocazii speciale, vizite de stat din țări de mai mică încredere din Africa și Europa de est, pentru a a evita dispariția acestora în buzunarele musafirilor” 

Regina Elisabeta spune că a încercat să-i determine pe Harry și Meghan să returneze argintăria, trimițându-le mesajul „Voi pune să fiți urmariti de agenții MI6”, dar  Harry și Meghan au răspuns în mod dur, trimițându-i un videoclip cu ei doi folosind în Canada, la masă tacâmurile ei de argint. Regina spune că se teme că Harry și Meghan nu vor restitui niciodată argintăria la Palatul Buckingham și că va trebui să înceapă să se obișnuiască să  mănânce mâncarea  cu tacâmuri de plastic, care sunt urâte și au un miros oribil.

Nu există cale de întoarcere: tensiunile din Familia Regală nu au fost niciodată mai mari, iar acum, când Harry și Meghan s-au mutat și au luat tacâmurile cu ei, șansele de reconciliere par destul de slabe. Va fi interesant să vedem dacă restul familiei regale se va alătura Reginei sau țin cu Harry și Meghan în această luptă pentru argintăria furată!

Postări populare de pe acest blog

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Femeie decedată de COVID-19, gasită în viață în haosul din spital

O femeie din Ecuador, care a fost declarată moartă de COVID-19, s-a trezit brusc din comă în spital, spre încântarea și ușurarea rudelor, care au identificat greșit corpul altcuiva drept al său și l-au incinerat. Alba Maruri, în vârstă de 74 de ani, a fost internată în 4 martie în Guayaquil, orașul cel mai lovit de pandemie, cu febră și probleme cu respirația. Ea și-a pierdut cunoștința timp de trei săptămâni și a fost declarată moartă pe 27 martie, au spus rudele. O săptămână mai târziu, familiei sale i s-a arătat un cadavru în morga spitalului, dar de teama contagiunii coronavirusului nu s-au apropiat de el. Corpul întins pe o parte, a fost văzut din lateral spate, nu cu fața. Nepotul lui Maruri, Jaime Morla, a spus că a crezut că este mătușa sa și le-a spus oficialilor spitalului că ea este. „Mi-a fost teamă să-i văd fața”. Loading... „Am fost la un metru și jumătate distanță. Avea același păr, același ton de piele. Ba chiar a avut o rană la ce

Turiștii vor avea nevoie de o brățară pe mâna sau un certificat Covid-Free pentru a putea călători

Turiștii ar putea avea nevoie în scurt timp de certificate care dovedesc că nu au coronavirus pentru a putea călători. Documentele de sănătate “Fără Covid” ar fi solicitate turiștilor ca să demonstreze că nu sunt infectați cu virusul mortal.