Treceți la conținutul principal

Doriti sa fiti informat cand apar stiri noi? Dati click "Imi place"!

PROMOTION 1

Regina reclamă furtul argintăriei de către Harry și Meghan


Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au făcut valuri în această săptămână, după ce și-au anunțat independența față de Familia Regală Britanică și se dovedește că cuplul a provocat mai multe tulburări decât se credea inițial. Într-o declarație publică dramatică în această dimineață, Regina Elisabeta a dezvăluit că Harry și Meghan au luat cu ei la plecare toate seturile de tacâmuri de argint, când au părăsit Palatul Buckingham.

Acest lucru este absolut îngrozitor! Harry și Meghan ar trebui să se rușineze de fapta lor, pentru că au furat argintăria  unei doamne așa de minunate, cum este Regina!

Loading...

Într-o conferință de presă ținută pe treptele din față ale Palatului Buckingham, Regina a dezvăluit că nepotul ei, prințul Harry și Meghan, ducesa de Sussex, au jefuit palatul de setul de argintarie utilizat la recepții, înainte de a pleca spre noua lor locuință în Canada. Regina spune că ieri a petrecut întreaga după-amiază alergând pe străzile Londrei, în încercarea de a-i urmări și de a-i determina să restituie argintăria, dar nu i-a găsit și și-a descărcat supărarea pe soțul ei, prințul Filip, care este vinovat că nu i-a ținut mai din scurt pe nepoți și a fost prea îngăduitor, jucându-se “baba oarbă” cu ei adeseori prin sălile palatului.

„Am avut atât de multe seturi minunate de argintarie, dar ieri,  am descoperit că sacul  în care le păstrez, a fost furat de Harry și Meghan în drum spre ieșirea din palat ”, a spus Regina Elisabeta membrilor presei și unei mari mulțimi de britanici curioși. "Acum sunt obligat să folosesc la recepții tacâmuri de unică folosință din plastic, pe care le rezervam de obicei pentru ocazii speciale, vizite de stat din țări de mai mică încredere din Africa și Europa de est, pentru a a evita dispariția acestora în buzunarele musafirilor” 

Regina Elisabeta spune că a încercat să-i determine pe Harry și Meghan să returneze argintăria, trimițându-le mesajul „Voi pune să fiți urmariti de agenții MI6”, dar  Harry și Meghan au răspuns în mod dur, trimițându-i un videoclip cu ei doi folosind în Canada, la masă tacâmurile ei de argint. Regina spune că se teme că Harry și Meghan nu vor restitui niciodată argintăria la Palatul Buckingham și că va trebui să înceapă să se obișnuiască să  mănânce mâncarea  cu tacâmuri de plastic, care sunt urâte și au un miros oribil.

Nu există cale de întoarcere: tensiunile din Familia Regală nu au fost niciodată mai mari, iar acum, când Harry și Meghan s-au mutat și au luat tacâmurile cu ei, șansele de reconciliere par destul de slabe. Va fi interesant să vedem dacă restul familiei regale se va alătura Reginei sau țin cu Harry și Meghan în această luptă pentru argintăria furată!

PROMOTION 2

POSTĂRI POPULARE

Modificarea automobilelor este interzisă începând de luna viitoare

Un nou pas este făcut în lupta împotriva modificării vehiculelor care circulă pe teritoriul României. Mai frecvent cunoscut sub numele de "tuning", acest mod este acum pe cale de dispariție. Într-adevăr, o Ordonanță votată de Guvern tinde să interzică orice modificare, fie estetică, fie pentru a modifica performanța la drum a vehiculelor.

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Lucrările de modernizare care se fac la Salina din Turda, au permis cercetări avansate cu mijloace radar  de mare adâncime ale muntelui de sare.  Pe una din imaginile radar apare o structura asemănătoare cu un tren blindat, imaginea - deși neclară - a arătat forma unei platforme de tren și a tunurilor, îngropate la cca 300 m adâncime.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cetățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Atrași de salariile mari din spitale, 2000 de medici unguri vor să lucreze în România

La Ministerul Sănătății  sunt depuse 2000 de cereri de angajare de către medici din Ungaria, doritori să lucreze în spitalele românești, atrași de salariile mari promovate din luna martie, de către oficialități.

Corpul misterios al unei balene, descoperit pe un câmp din Teleorman

Un fermier de produse lactate de la Viișoara, Teleorman a făcut o descoperire incredibilă, în timp ce căuta una din vacile sale, care se rătăcise. Ionel Grozăvescu, de 65 de ani, a găsit o balenă de culoare închisă, de 12 de metri lungime, în mijlocul uneia dintre pășunile sale, la mii  de kilometri de habitatul natural al balenei.

Începând de anul viitor, înscrierea la starea civilă a numelui unui nou născut, va fi avizată de preotul paroh

Ca să se asigure tuturor românilor șanse maxime și egale în societate, părinţii vor trebui, începând din anul viitor, să consulte  preotul paroh,  în  alegerea numelui copilului, înainte de a-l declara la starea civilă.