Treceți la conținutul principal

Regina reclamă furtul argintăriei de către Harry și Meghan


Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au făcut valuri în această săptămână, după ce și-au anunțat independența față de Familia Regală Britanică și se dovedește că cuplul a provocat mai multe tulburări decât se credea inițial. Într-o declarație publică dramatică în această dimineață, Regina Elisabeta a dezvăluit că Harry și Meghan au luat cu ei la plecare toate seturile de tacâmuri de argint, când au părăsit Palatul Buckingham.

Acest lucru este absolut îngrozitor! Harry și Meghan ar trebui să se rușineze de fapta lor, pentru că au furat argintăria  unei doamne așa de minunate, cum este Regina!

Loading...

Într-o conferință de presă ținută pe treptele din față ale Palatului Buckingham, Regina a dezvăluit că nepotul ei, prințul Harry și Meghan, ducesa de Sussex, au jefuit palatul de setul de argintarie utilizat la recepții, înainte de a pleca spre noua lor locuință în Canada. Regina spune că ieri a petrecut întreaga după-amiază alergând pe străzile Londrei, în încercarea de a-i urmări și de a-i determina să restituie argintăria, dar nu i-a găsit și și-a descărcat supărarea pe soțul ei, prințul Filip, care este vinovat că nu i-a ținut mai din scurt pe nepoți și a fost prea îngăduitor, jucându-se “baba oarbă” cu ei adeseori prin sălile palatului.

„Am avut atât de multe seturi minunate de argintarie, dar ieri,  am descoperit că sacul  în care le păstrez, a fost furat de Harry și Meghan în drum spre ieșirea din palat ”, a spus Regina Elisabeta membrilor presei și unei mari mulțimi de britanici curioși. "Acum sunt obligat să folosesc la recepții tacâmuri de unică folosință din plastic, pe care le rezervam de obicei pentru ocazii speciale, vizite de stat din țări de mai mică încredere din Africa și Europa de est, pentru a a evita dispariția acestora în buzunarele musafirilor” 

Regina Elisabeta spune că a încercat să-i determine pe Harry și Meghan să returneze argintăria, trimițându-le mesajul „Voi pune să fiți urmariti de agenții MI6”, dar  Harry și Meghan au răspuns în mod dur, trimițându-i un videoclip cu ei doi folosind în Canada, la masă tacâmurile ei de argint. Regina spune că se teme că Harry și Meghan nu vor restitui niciodată argintăria la Palatul Buckingham și că va trebui să înceapă să se obișnuiască să  mănânce mâncarea  cu tacâmuri de plastic, care sunt urâte și au un miros oribil.

Nu există cale de întoarcere: tensiunile din Familia Regală nu au fost niciodată mai mari, iar acum, când Harry și Meghan s-au mutat și au luat tacâmurile cu ei, șansele de reconciliere par destul de slabe. Va fi interesant să vedem dacă restul familiei regale se va alătura Reginei sau țin cu Harry și Meghan în această luptă pentru argintăria furată!

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Nou studiu OMS: toți cei care se îmbolnăvesc de COVID vor muri la un moment dat

VIENA — Organizatia Mondiala a Sanata ț ii (OMS) a anunțat rezultatele unui nou studiu alarmant: toți cei care au fost vreodată infectați cu COVID-19 vor muri la un moment dat în viață. „Da, toți cei care au avut    COVID vor muri”, a spus un purtător de cuvânt al OMS. „Poate nu imediat, dar la un moment dat, în viitor. Aproape toți acei oameni care mor vor fi avut COVID la un moment dat în viața lor. Aceasta este o veste îngrozitoare.” „Aceasta este o statistică terifiantă”, a spus Ciutacu în emisiunea sa de noapte de la REALITATEA. „Corelația dintre a fi infectat și a muri , în cele din urmă, este prea mare pentru a fi respinsă. Cea mai importantă concluzie   este că ar trebui să fim cu toții îngroziți”. Într-o declarație de la Guvern, ministrul sanata ț ii Dr. Rafila a declarat că a fost „zguduit” de studiu și că va lua măsuri agresive, încălcând poate  câteva libertăți constitutionale,  dar numai  pentru a fi în siguranță oamenii nevinova ț i. Criticii parlamentari din

Femeie arestată, pentru că și-a invățat pisicile să fure de la vecini

Ploiești - O femeie de 83 de ani a fost arestată în această dimineață și acuzată că a antrenat zeci de pisici pentru a fura bijuterii și alte obiecte de valoare de la vecinii ei. 

Un submarin nazist din al Doilea Război Mondial, descoperit în Lacul Belina , Teleorman

Alexandria - În această dimineață, scafandrii de la ISU Teleorman, prin detașamentul de salvare în apă au luat parte la o operațiune delicată de recuperare a unei epave, vizând aducerea la suprafață a unui  U-boat nazist descoperit acum câteva săptămâni în Lacul Belina, județ Teleorman. Submarinul de tip U-boat  a fost pentru prima dată observat de scafandrii amatori la sfârșitul lunii ianuarie și ei au alertat Urgențele. Arheologii, aflați în legătură cu Universitatea Valahia  și scafandrii au fost mobilizați la fața locului pentru a afla despre ce epavă este vorba și au constatat imediat că au de-a face cu un submarin nazist scufundat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

McDonald's: un tânăr a piratat terminalele de comandă și a mâncat gratuit 2 ani

Este posibil? Ei bine da, un tânăr de 27 de ani chiar  a făcut-o! Numele hacker-ului este Mateiaș Vintilă și a creat un program de calculator, care i-a permis să mănânce gratis în orice McDonald's din lume. Trucul s-a încheiat în această duminică, după 2 ani de folosire.

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Lucrările de modernizare care se fac la Salina din Turda, au permis cercetări avansate cu mijloace radar  de mare adâncime ale muntelui de sare.  Pe una din imaginile radar apare o structura asemănătoare cu un tren blindat, imaginea - deși neclară - a arătat forma unei platforme de tren și a tunurilor, îngropate la cca 300 m adâncime.

După anunțul că Georgina, fostă vânzătoare la Gucci, devine soția lui Ronaldo, mii de fete au depus cv de angajare

Un vis împlinit: Cristiano Ronaldo a anunțat că a propus prietenei sale Georgina Rodriguez să se căsătorească. Știrea a declanșat un val de cereri de angajare a mii de tinere fete doritoare să devină vanzatoare la magazinele Gucci din Madrid, unde cei doi s-au cunoscut  în iunie 2016, când el și-a cumpărat haine de vară.