Treceți la conținutul principal

Regina reclamă furtul argintăriei de către Harry și Meghan


Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au făcut valuri în această săptămână, după ce și-au anunțat independența față de Familia Regală Britanică și se dovedește că cuplul a provocat mai multe tulburări decât se credea inițial. Într-o declarație publică dramatică în această dimineață, Regina Elisabeta a dezvăluit că Harry și Meghan au luat cu ei la plecare toate seturile de tacâmuri de argint, când au părăsit Palatul Buckingham.

Acest lucru este absolut îngrozitor! Harry și Meghan ar trebui să se rușineze de fapta lor, pentru că au furat argintăria  unei doamne așa de minunate, cum este Regina!

Loading...

Într-o conferință de presă ținută pe treptele din față ale Palatului Buckingham, Regina a dezvăluit că nepotul ei, prințul Harry și Meghan, ducesa de Sussex, au jefuit palatul de setul de argintarie utilizat la recepții, înainte de a pleca spre noua lor locuință în Canada. Regina spune că ieri a petrecut întreaga după-amiază alergând pe străzile Londrei, în încercarea de a-i urmări și de a-i determina să restituie argintăria, dar nu i-a găsit și și-a descărcat supărarea pe soțul ei, prințul Filip, care este vinovat că nu i-a ținut mai din scurt pe nepoți și a fost prea îngăduitor, jucându-se “baba oarbă” cu ei adeseori prin sălile palatului.

„Am avut atât de multe seturi minunate de argintarie, dar ieri,  am descoperit că sacul  în care le păstrez, a fost furat de Harry și Meghan în drum spre ieșirea din palat ”, a spus Regina Elisabeta membrilor presei și unei mari mulțimi de britanici curioși. "Acum sunt obligat să folosesc la recepții tacâmuri de unică folosință din plastic, pe care le rezervam de obicei pentru ocazii speciale, vizite de stat din țări de mai mică încredere din Africa și Europa de est, pentru a a evita dispariția acestora în buzunarele musafirilor” 

Regina Elisabeta spune că a încercat să-i determine pe Harry și Meghan să returneze argintăria, trimițându-le mesajul „Voi pune să fiți urmariti de agenții MI6”, dar  Harry și Meghan au răspuns în mod dur, trimițându-i un videoclip cu ei doi folosind în Canada, la masă tacâmurile ei de argint. Regina spune că se teme că Harry și Meghan nu vor restitui niciodată argintăria la Palatul Buckingham și că va trebui să înceapă să se obișnuiască să  mănânce mâncarea  cu tacâmuri de plastic, care sunt urâte și au un miros oribil.

Nu există cale de întoarcere: tensiunile din Familia Regală nu au fost niciodată mai mari, iar acum, când Harry și Meghan s-au mutat și au luat tacâmurile cu ei, șansele de reconciliere par destul de slabe. Va fi interesant să vedem dacă restul familiei regale se va alătura Reginei sau țin cu Harry și Meghan în această luptă pentru argintăria furată!

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Patriarhul Daniel spune că vaccinul Covid va fi necesar, ca să poți să intri în Rai

Patriarhul Daniel a spus astăzi că Dumnezeu l-a informat despre o nouă cerință de a intra în Rai: toată lumea trebuie să primească vaccinul COVID-19 înainte de a intra pe porțile cerești. „Acest lucru este foarte important pentru mântuirea tuturor oamenilor de pe Pământ”, a explicat Patriarhul Daniel. „Știm că Dumnezeu îi lasă pe toți în Rai, pentru că El ne iubește pe toți și nu-i pasă  cu ce  fel de păcate ieșim din  această viață, dar trebuie să fim atenți la cel mai mare păcat pământesc dintre toate: să refuzăm vaccinul  COVIDUL -19. Dumnezeu m-a informat că El nu te va lăsa în Rai decât dacă ai primit ambele doze din acest vaccin, care este  foarte sigur. " Anunțul Patriarhului vine în timp ce liderii politici și guvernul  fac presiuni pentru ca cetățenii să accepte vaccinarea. Oamenii de știință au susținut că vaccinul nu este în niciun fel dăunător, pentru nimeni și nu vă poate transforma într-un zombie sau în altceva ciudat, prin modificarea ADN-ului strămoșesc. Pat

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila