Treceți la conținutul principal

Doriti sa fiti informat cand apar stiri noi? Dati click "Imi place"!

PROMOTION 1

Corpul misterios al unei balene, descoperit pe un câmp din Teleorman


Un fermier de produse lactate de la Viișoara, Teleorman a făcut o descoperire incredibilă, în timp ce căuta una din vacile sale, care se rătăcise. Ionel Grozăvescu, de 65 de ani, a găsit o balenă de culoare închisă, de 12 de metri lungime, în mijlocul uneia dintre pășunile sale, la mii  de kilometri de habitatul natural al balenei.


Serviciul de Urgență  SMURD din Alexandria a fost chemat la față locului pentru a acorda prim-ajutor și a încerca să readucă la viață balena, din momentul în care fermierul a sunat la 112. El a crezut că balena a fost lăsată acolo de tinerii satului care au vrut să-i facă o farsă. 

Cu toate acestea, Poliția alertată de îndată a respins rapid această posibilitate, deoarece nu a găsit urme de vehicule sau mașini în jurul animalului, care ar fi putut să o transporte. Poliția recunoaște că momentan nu are nicio idee despre modul în care un mamifer marin ar fi putut ajunge pe proprietatea domnului Grozăvescu.

Loading...


O echipă de biologi de la Universitatea de Stiinte și Inginerie Valahia din Alexandria a fost deja chemată la față locului pentru a examina corpul balenei și  a efectua diverse teste și analize înainte ca rămășițele balenei să fie eliminate de pe  proprietatea domnului Grozăvescu. 

Oamenii de știință încearcă să determine dacă animalul, din cauza schimbărilor climatice și-ar fi putut pierde simțul de orientare, ar fi putut să urce pe fluviul Dunărea, venind din Marea Neagră,  apoi să intre Lacul Suhaiu din zona,  aflat la câțiva kilometri de fermă.


"Trebuie să recunoaștem că acest caz este foarte ciudat", a spus dl Secretar de stat Raed Arafat șeful SMURD. "Este cu siguranță prima dată când am văzut ceva asa de mare în zonă și avem foarte puține informații în acest moment despre cum a ajuns acolo balena, pe care din păcate nu am reușit să o resuscităm, deși echipele de urgență au ajuns la 4 minute de la apel în zonă, folosind un elicopter "

Diferitele forțe ale poliției din regiune solicită publicului să raporteze orice informații care ar putea fi utile pentru a rezolva acest caz ciudat. Oricine ar putea avea informații despre acest caz este rugat să contacteze Poliția din Alexandria, care se ocupă de anchetă.

PROMOTION 2

POSTĂRI POPULARE

Modificarea automobilelor este interzisă începând de luna viitoare

Un nou pas este făcut în lupta împotriva modificării vehiculelor care circulă pe teritoriul României. Mai frecvent cunoscut sub numele de "tuning", acest mod este acum pe cale de dispariție. Într-adevăr, o Ordonanță votată de Guvern tinde să interzică orice modificare, fie estetică, fie pentru a modifica performanța la drum a vehiculelor.

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Lucrările de modernizare care se fac la Salina din Turda, au permis cercetări avansate cu mijloace radar  de mare adâncime ale muntelui de sare.  Pe una din imaginile radar apare o structura asemănătoare cu un tren blindat, imaginea - deși neclară - a arătat forma unei platforme de tren și a tunurilor, îngropate la cca 300 m adâncime.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cetățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Atrași de salariile mari din spitale, 2000 de medici unguri vor să lucreze în România

La Ministerul Sănătății  sunt depuse 2000 de cereri de angajare de către medici din Ungaria, doritori să lucreze în spitalele românești, atrași de salariile mari promovate din luna martie, de către oficialități.

Începând de anul viitor, înscrierea la starea civilă a numelui unui nou născut, va fi avizată de preotul paroh

Ca să se asigure tuturor românilor șanse maxime și egale în societate, părinţii vor trebui, începând din anul viitor, să consulte  preotul paroh,  în  alegerea numelui copilului, înainte de a-l declara la starea civilă.