Treceți la conținutul principal

Corpul misterios al unei balene, descoperit pe un câmp din Teleorman


Un fermier de produse lactate de la Viișoara, Teleorman a făcut o descoperire incredibilă, în timp ce căuta una din vacile sale, care se rătăcise. Ionel Grozăvescu, de 65 de ani, a găsit o balenă de culoare închisă, de 12 de metri lungime, în mijlocul uneia dintre pășunile sale, la mii  de kilometri de habitatul natural al balenei.


Serviciul de Urgență  SMURD din Alexandria a fost chemat la față locului pentru a acorda prim-ajutor și a încerca să readucă la viață balena, din momentul în care fermierul a sunat la 112. El a crezut că balena a fost lăsată acolo de tinerii satului care au vrut să-i facă o farsă. 

Cu toate acestea, Poliția alertată de îndată a respins rapid această posibilitate, deoarece nu a găsit urme de vehicule sau mașini în jurul animalului, care ar fi putut să o transporte. Poliția recunoaște că momentan nu are nicio idee despre modul în care un mamifer marin ar fi putut ajunge pe proprietatea domnului Grozăvescu.

Loading...


O echipă de biologi de la Universitatea de Stiinte și Inginerie Valahia din Alexandria a fost deja chemată la față locului pentru a examina corpul balenei și  a efectua diverse teste și analize înainte ca rămășițele balenei să fie eliminate de pe  proprietatea domnului Grozăvescu. 

Oamenii de știință încearcă să determine dacă animalul, din cauza schimbărilor climatice și-ar fi putut pierde simțul de orientare, ar fi putut să urce pe fluviul Dunărea, venind din Marea Neagră,  apoi să intre Lacul Suhaiu din zona,  aflat la câțiva kilometri de fermă.


"Trebuie să recunoaștem că acest caz este foarte ciudat", a spus dl Secretar de stat Raed Arafat șeful SMURD. "Este cu siguranță prima dată când am văzut ceva asa de mare în zonă și avem foarte puține informații în acest moment despre cum a ajuns acolo balena, pe care din păcate nu am reușit să o resuscităm, deși echipele de urgență au ajuns la 4 minute de la apel în zonă, folosind un elicopter "

Diferitele forțe ale poliției din regiune solicită publicului să raporteze orice informații care ar putea fi utile pentru a rezolva acest caz ciudat. Oricine ar putea avea informații despre acest caz este rugat să contacteze Poliția din Alexandria, care se ocupă de anchetă.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Patriarhul Daniel spune că vaccinul Covid va fi necesar, ca să poți să intri în Rai

Patriarhul Daniel a spus astăzi că Dumnezeu l-a informat despre o nouă cerință de a intra în Rai: toată lumea trebuie să primească vaccinul COVID-19 înainte de a intra pe porțile cerești. „Acest lucru este foarte important pentru mântuirea tuturor oamenilor de pe Pământ”, a explicat Patriarhul Daniel. „Știm că Dumnezeu îi lasă pe toți în Rai, pentru că El ne iubește pe toți și nu-i pasă  cu ce  fel de păcate ieșim din  această viață, dar trebuie să fim atenți la cel mai mare păcat pământesc dintre toate: să refuzăm vaccinul  COVIDUL -19. Dumnezeu m-a informat că El nu te va lăsa în Rai decât dacă ai primit ambele doze din acest vaccin, care este  foarte sigur. " Anunțul Patriarhului vine în timp ce liderii politici și guvernul  fac presiuni pentru ca cetățenii să accepte vaccinarea. Oamenii de știință au susținut că vaccinul nu este în niciun fel dăunător, pentru nimeni și nu vă poate transforma într-un zombie sau în altceva ciudat, prin modificarea ADN-ului strămoșesc. Pat

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila