Treceți la conținutul principal

Corpul misterios al unei balene, descoperit pe un câmp din Teleorman


Un fermier de produse lactate de la Viișoara, Teleorman a făcut o descoperire incredibilă, în timp ce căuta una din vacile sale, care se rătăcise. Ionel Grozăvescu, de 65 de ani, a găsit o balenă de culoare închisă, de 12 de metri lungime, în mijlocul uneia dintre pășunile sale, la mii  de kilometri de habitatul natural al balenei.


Serviciul de Urgență  SMURD din Alexandria a fost chemat la față locului pentru a acorda prim-ajutor și a încerca să readucă la viață balena, din momentul în care fermierul a sunat la 112. El a crezut că balena a fost lăsată acolo de tinerii satului care au vrut să-i facă o farsă. 

Cu toate acestea, Poliția alertată de îndată a respins rapid această posibilitate, deoarece nu a găsit urme de vehicule sau mașini în jurul animalului, care ar fi putut să o transporte. Poliția recunoaște că momentan nu are nicio idee despre modul în care un mamifer marin ar fi putut ajunge pe proprietatea domnului Grozăvescu.

Loading...


O echipă de biologi de la Universitatea de Stiinte și Inginerie Valahia din Alexandria a fost deja chemată la față locului pentru a examina corpul balenei și  a efectua diverse teste și analize înainte ca rămășițele balenei să fie eliminate de pe  proprietatea domnului Grozăvescu. 

Oamenii de știință încearcă să determine dacă animalul, din cauza schimbărilor climatice și-ar fi putut pierde simțul de orientare, ar fi putut să urce pe fluviul Dunărea, venind din Marea Neagră,  apoi să intre Lacul Suhaiu din zona,  aflat la câțiva kilometri de fermă.


"Trebuie să recunoaștem că acest caz este foarte ciudat", a spus dl Secretar de stat Raed Arafat șeful SMURD. "Este cu siguranță prima dată când am văzut ceva asa de mare în zonă și avem foarte puține informații în acest moment despre cum a ajuns acolo balena, pe care din păcate nu am reușit să o resuscităm, deși echipele de urgență au ajuns la 4 minute de la apel în zonă, folosind un elicopter "

Diferitele forțe ale poliției din regiune solicită publicului să raporteze orice informații care ar putea fi utile pentru a rezolva acest caz ciudat. Oricine ar putea avea informații despre acest caz este rugat să contacteze Poliția din Alexandria, care se ocupă de anchetă.

Postări populare de pe acest blog

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Femeie decedată de COVID-19, gasită în viață în haosul din spital

O femeie din Ecuador, care a fost declarată moartă de COVID-19, s-a trezit brusc din comă în spital, spre încântarea și ușurarea rudelor, care au identificat greșit corpul altcuiva drept al său și l-au incinerat. Alba Maruri, în vârstă de 74 de ani, a fost internată în 4 martie în Guayaquil, orașul cel mai lovit de pandemie, cu febră și probleme cu respirația. Ea și-a pierdut cunoștința timp de trei săptămâni și a fost declarată moartă pe 27 martie, au spus rudele. O săptămână mai târziu, familiei sale i s-a arătat un cadavru în morga spitalului, dar de teama contagiunii coronavirusului nu s-au apropiat de el. Corpul întins pe o parte, a fost văzut din lateral spate, nu cu fața. Nepotul lui Maruri, Jaime Morla, a spus că a crezut că este mătușa sa și le-a spus oficialilor spitalului că ea este. „Mi-a fost teamă să-i văd fața”. Loading... „Am fost la un metru și jumătate distanță. Avea același păr, același ton de piele. Ba chiar a avut o rană la ce

Turiștii vor avea nevoie de o brățară pe mâna sau un certificat Covid-Free pentru a putea călători

Turiștii ar putea avea nevoie în scurt timp de certificate care dovedesc că nu au coronavirus pentru a putea călători. Documentele de sănătate “Fără Covid” ar fi solicitate turiștilor ca să demonstreze că nu sunt infectați cu virusul mortal.