Treceți la conținutul principal

McDonald's: un tânăr a piratat terminalele de comandă și a mâncat gratuit 2 aniEste posibil? Ei bine da, un tânăr de 27 de ani chiar  a făcut-o! Numele hacker-ului este Mateiaș Vintilă și a creat un program de calculator, care i-a permis să mănânce gratis în orice McDonald's din lume. Trucul s-a încheiat în această duminică, după 2 ani de folosire.
De fapt, tânărul din Rm.Vâlcea, cunoscut și ca orașul hackeri-lor, șomer, dar foarte priceput la computere, a creat o cartelă care să-i permită să comande la terminalele automate ale restaurantelor McDonald's, dar fără plată. 

Loading...


Procesul este simplu, Mateiaș își alege produsele și își plasează comandă ca toți ceilalți, cu excepția faptului că atunci când plătește prin card de credit, el introduce cardul trucat care conține programul de calculator! Algoritmul general și datele mașinii fiind modificate, plata este acceptată și omul trebuie doar să-și recupereze comanda de la ghișeele de livrare !

Un adevărat “sesam deschide-te” de care toată lumea ar vrea să se agațe, faimosul card piratat a atras rapid lăcomia și, în final, chiar fosta sa prietena, din răzbunare, a mărturisit poliției înșelăciunea iubitului său! Faptele au fost dovedite câteva zile mai târziu în timpul percheziției casei, unde anchetatorii au găsit mai multe zeci de  cutii de aripioare de pui crocante, ascunse sub patul tânărului.

Imediat arestat, Mateiaș a mărturisit faptele. "Am făcut asta,  pentru că eram șomer și nu aveam destui bani ca să mă hrănesc, cum mi-ar fi plăcut. Nu este vorba decât de mărunțiș,  300-400 euro  pe săptămână, care nu vor ruina marele seif de la McDonald's! Și apoi, mi-am întărit și legăturile sociale, de exemplu în week-end, adesea am reușit astfel să petrec  seara cu prietenii mei! “

Daunele totale se ridică la mai mult de 32 000 €, tânărul colindând mai multe capitale din Europa, unde mânca gratuit la orice McDonald's.

Nu este prima data cand terminalele de comandă McDonald's sunt piratate, acum doi ani un hacker australian si-a lasat cartea de vizită  pe un astfel de terminal, cu mesajul "The Matrix has you Neo", iar pe bonul de casă apărea comanda " o pilulă roșie".

Având în vedere daunele morale și financiare, faimosul lanț de fast-food, a decis să depună o plângere împotriva tânărului din Rm.Vâlcea de 27 de ani. Acesta se confruntă acum  cu o pedeapsă de până la 8 ani de închisoare . Cardul piratat nu a fost încă găsit.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Patriarhul Daniel spune că vaccinul Covid va fi necesar, ca să poți să intri în Rai

Patriarhul Daniel a spus astăzi că Dumnezeu l-a informat despre o nouă cerință de a intra în Rai: toată lumea trebuie să primească vaccinul COVID-19 înainte de a intra pe porțile cerești. „Acest lucru este foarte important pentru mântuirea tuturor oamenilor de pe Pământ”, a explicat Patriarhul Daniel. „Știm că Dumnezeu îi lasă pe toți în Rai, pentru că El ne iubește pe toți și nu-i pasă  cu ce  fel de păcate ieșim din  această viață, dar trebuie să fim atenți la cel mai mare păcat pământesc dintre toate: să refuzăm vaccinul  COVIDUL -19. Dumnezeu m-a informat că El nu te va lăsa în Rai decât dacă ai primit ambele doze din acest vaccin, care este  foarte sigur. " Anunțul Patriarhului vine în timp ce liderii politici și guvernul  fac presiuni pentru ca cetățenii să accepte vaccinarea. Oamenii de știință au susținut că vaccinul nu este în niciun fel dăunător, pentru nimeni și nu vă poate transforma într-un zombie sau în altceva ciudat, prin modificarea ADN-ului strămoșesc. Pat

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila