Treceți la conținutul principal

După anunțul că Georgina, fostă vânzătoare la Gucci, devine soția lui Ronaldo, mii de fete au depus cv de angajare


Un vis împlinit: Cristiano Ronaldo a anunțat că a propus prietenei sale Georgina Rodriguez să se căsătorească. Știrea a declanșat un val de cereri de angajare a mii de tinere fete doritoare să devină vanzatoare la magazinele Gucci din Madrid, unde cei doi s-au cunoscut în iunie 2016, când el și-a cumpărat haine de vară.

Correio da Manha, cel mai bine vândut ziar din Portugalia, a susținut că frumusețea spaniolă a acceptat cererea și că deja a început să probeze rochii de mireasă. Perechea trăiește ca soț și soție în Italia și au împreună o fiică de un an, Alana Martina.

Loading...


Cristiano mai are trei copii, Cristiano Ronaldo,de opt ani și gemenii, Mateo și Ava, care s-au născut prin mamă surogat.

Cuplul a fost fotografiat purtând inelele Cartier, în timpul unei cine romantice recentă la restaurantul Zela din Londra, Georgina postând pe Instagram  o imagine a bijuteriilor uimitoare, alături de o geantă Prado și un cocktail.

Georgina, a declanșat zvonuri de căsătorie încă de  la Cupa Mondială din Rusia de astă vară, purtând un inel de diamant de 615.000 de lire sterline.

Fosta vânzătoare din magazin, de 23 de ani a postat pe site-ul social media un mesaj , prin care și-a susținut partenerul, când a apărut  știrea că poliția americană a redeschis o anchetă  în urmă unei plângeri din partea lui Kathryn Mayorga din 2009, care spune că Cristiano a violat-o.

Giorgina a emis o declarație pe rețelele de socializare în sprijinul iubitului sau, semnată cu mai multe inimioare,  după un reportaj șoc publicat în revista germană Der Spiegel, care a susținut că superstarul de fotbal a semnat un contract prin care a plătit-o pe Miss Mayorga cu 287.000 lire sterline,  ca să păstreze tăcerea.

Loialitatea  Giorginei a fost răsplătită și de curând cei doi au sărbătorit logodna, dar și ziua fetiței lor. Pentru a sărbători ziua de naștere a fiicei sale, Ronaldo a făcut o excepție privind consumul de alcol și a comandat două sticle de vin.  Prima sticlă, care costă aproximativ 20.000 de euro, a fost o sticlă de Richebourg Grand Cru,  cel mai scump vin din lume. Al doilea, costând aproximativ 11.000 de euro, a fost un Pomerol Petrus 1982.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Nou studiu OMS: toți cei care se îmbolnăvesc de COVID vor muri la un moment dat

VIENA — Organizatia Mondiala a Sanata ț ii (OMS) a anunțat rezultatele unui nou studiu alarmant: toți cei care au fost vreodată infectați cu COVID-19 vor muri la un moment dat în viață. „Da, toți cei care au avut    COVID vor muri”, a spus un purtător de cuvânt al OMS. „Poate nu imediat, dar la un moment dat, în viitor. Aproape toți acei oameni care mor vor fi avut COVID la un moment dat în viața lor. Aceasta este o veste îngrozitoare.” „Aceasta este o statistică terifiantă”, a spus Ciutacu în emisiunea sa de noapte de la REALITATEA. „Corelația dintre a fi infectat și a muri , în cele din urmă, este prea mare pentru a fi respinsă. Cea mai importantă concluzie   este că ar trebui să fim cu toții îngroziți”. Într-o declarație de la Guvern, ministrul sanata ț ii Dr. Rafila a declarat că a fost „zguduit” de studiu și că va lua măsuri agresive, încălcând poate  câteva libertăți constitutionale,  dar numai  pentru a fi în siguranță oamenii nevinova ț i. Criticii parlamentari din

Femeie arestată, pentru că și-a invățat pisicile să fure de la vecini

Ploiești - O femeie de 83 de ani a fost arestată în această dimineață și acuzată că a antrenat zeci de pisici pentru a fura bijuterii și alte obiecte de valoare de la vecinii ei. 

Un submarin nazist din al Doilea Război Mondial, descoperit în Lacul Belina , Teleorman

Alexandria - În această dimineață, scafandrii de la ISU Teleorman, prin detașamentul de salvare în apă au luat parte la o operațiune delicată de recuperare a unei epave, vizând aducerea la suprafață a unui  U-boat nazist descoperit acum câteva săptămâni în Lacul Belina, județ Teleorman. Submarinul de tip U-boat  a fost pentru prima dată observat de scafandrii amatori la sfârșitul lunii ianuarie și ei au alertat Urgențele. Arheologii, aflați în legătură cu Universitatea Valahia  și scafandrii au fost mobilizați la fața locului pentru a afla despre ce epavă este vorba și au constatat imediat că au de-a face cu un submarin nazist scufundat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

McDonald's: un tânăr a piratat terminalele de comandă și a mâncat gratuit 2 ani

Este posibil? Ei bine da, un tânăr de 27 de ani chiar  a făcut-o! Numele hacker-ului este Mateiaș Vintilă și a creat un program de calculator, care i-a permis să mănânce gratis în orice McDonald's din lume. Trucul s-a încheiat în această duminică, după 2 ani de folosire.

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Lucrările de modernizare care se fac la Salina din Turda, au permis cercetări avansate cu mijloace radar  de mare adâncime ale muntelui de sare.  Pe una din imaginile radar apare o structura asemănătoare cu un tren blindat, imaginea - deși neclară - a arătat forma unei platforme de tren și a tunurilor, îngropate la cca 300 m adâncime.