Treceți la conținutul principal

După anunțul că Georgina, fostă vânzătoare la Gucci, devine soția lui Ronaldo, mii de fete au depus cv de angajare


Un vis împlinit: Cristiano Ronaldo a anunțat că a propus prietenei sale Georgina Rodriguez să se căsătorească. Știrea a declanșat un val de cereri de angajare a mii de tinere fete doritoare să devină vanzatoare la magazinele Gucci din Madrid, unde cei doi s-au cunoscut în iunie 2016, când el și-a cumpărat haine de vară.

Correio da Manha, cel mai bine vândut ziar din Portugalia, a susținut că frumusețea spaniolă a acceptat cererea și că deja a început să probeze rochii de mireasă. Perechea trăiește ca soț și soție în Italia și au împreună o fiică de un an, Alana Martina.

Loading...


Cristiano mai are trei copii, Cristiano Ronaldo,de opt ani și gemenii, Mateo și Ava, care s-au născut prin mamă surogat.

Cuplul a fost fotografiat purtând inelele Cartier, în timpul unei cine romantice recentă la restaurantul Zela din Londra, Georgina postând pe Instagram  o imagine a bijuteriilor uimitoare, alături de o geantă Prado și un cocktail.

Georgina, a declanșat zvonuri de căsătorie încă de  la Cupa Mondială din Rusia de astă vară, purtând un inel de diamant de 615.000 de lire sterline.

Fosta vânzătoare din magazin, de 23 de ani a postat pe site-ul social media un mesaj , prin care și-a susținut partenerul, când a apărut  știrea că poliția americană a redeschis o anchetă  în urmă unei plângeri din partea lui Kathryn Mayorga din 2009, care spune că Cristiano a violat-o.

Giorgina a emis o declarație pe rețelele de socializare în sprijinul iubitului sau, semnată cu mai multe inimioare,  după un reportaj șoc publicat în revista germană Der Spiegel, care a susținut că superstarul de fotbal a semnat un contract prin care a plătit-o pe Miss Mayorga cu 287.000 lire sterline,  ca să păstreze tăcerea.

Loialitatea  Giorginei a fost răsplătită și de curând cei doi au sărbătorit logodna, dar și ziua fetiței lor. Pentru a sărbători ziua de naștere a fiicei sale, Ronaldo a făcut o excepție privind consumul de alcol și a comandat două sticle de vin.  Prima sticlă, care costă aproximativ 20.000 de euro, a fost o sticlă de Richebourg Grand Cru,  cel mai scump vin din lume. Al doilea, costând aproximativ 11.000 de euro, a fost un Pomerol Petrus 1982.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Patriarhul Daniel spune că vaccinul Covid va fi necesar, ca să poți să intri în Rai

Patriarhul Daniel a spus astăzi că Dumnezeu l-a informat despre o nouă cerință de a intra în Rai: toată lumea trebuie să primească vaccinul COVID-19 înainte de a intra pe porțile cerești. „Acest lucru este foarte important pentru mântuirea tuturor oamenilor de pe Pământ”, a explicat Patriarhul Daniel. „Știm că Dumnezeu îi lasă pe toți în Rai, pentru că El ne iubește pe toți și nu-i pasă  cu ce  fel de păcate ieșim din  această viață, dar trebuie să fim atenți la cel mai mare păcat pământesc dintre toate: să refuzăm vaccinul  COVIDUL -19. Dumnezeu m-a informat că El nu te va lăsa în Rai decât dacă ai primit ambele doze din acest vaccin, care este  foarte sigur. " Anunțul Patriarhului vine în timp ce liderii politici și guvernul  fac presiuni pentru ca cetățenii să accepte vaccinarea. Oamenii de știință au susținut că vaccinul nu este în niciun fel dăunător, pentru nimeni și nu vă poate transforma într-un zombie sau în altceva ciudat, prin modificarea ADN-ului strămoșesc. Pat

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila