Treceți la conținutul principal

După anunțul că Georgina, fostă vânzătoare la Gucci, devine soția lui Ronaldo, mii de fete au depus cv de angajare


Un vis împlinit: Cristiano Ronaldo a anunțat că a propus prietenei sale Georgina Rodriguez să se căsătorească. Știrea a declanșat un val de cereri de angajare a mii de tinere fete doritoare să devină vanzatoare la magazinele Gucci din Madrid, unde cei doi s-au cunoscut în iunie 2016, când el și-a cumpărat haine de vară.

Correio da Manha, cel mai bine vândut ziar din Portugalia, a susținut că frumusețea spaniolă a acceptat cererea și că deja a început să probeze rochii de mireasă. Perechea trăiește ca soț și soție în Italia și au împreună o fiică de un an, Alana Martina.

Loading...


Cristiano mai are trei copii, Cristiano Ronaldo,de opt ani și gemenii, Mateo și Ava, care s-au născut prin mamă surogat.

Cuplul a fost fotografiat purtând inelele Cartier, în timpul unei cine romantice recentă la restaurantul Zela din Londra, Georgina postând pe Instagram  o imagine a bijuteriilor uimitoare, alături de o geantă Prado și un cocktail.

Georgina, a declanșat zvonuri de căsătorie încă de  la Cupa Mondială din Rusia de astă vară, purtând un inel de diamant de 615.000 de lire sterline.

Fosta vânzătoare din magazin, de 23 de ani a postat pe site-ul social media un mesaj , prin care și-a susținut partenerul, când a apărut  știrea că poliția americană a redeschis o anchetă  în urmă unei plângeri din partea lui Kathryn Mayorga din 2009, care spune că Cristiano a violat-o.

Giorgina a emis o declarație pe rețelele de socializare în sprijinul iubitului sau, semnată cu mai multe inimioare,  după un reportaj șoc publicat în revista germană Der Spiegel, care a susținut că superstarul de fotbal a semnat un contract prin care a plătit-o pe Miss Mayorga cu 287.000 lire sterline,  ca să păstreze tăcerea.

Loialitatea  Giorginei a fost răsplătită și de curând cei doi au sărbătorit logodna, dar și ziua fetiței lor. Pentru a sărbători ziua de naștere a fiicei sale, Ronaldo a făcut o excepție privind consumul de alcol și a comandat două sticle de vin.  Prima sticlă, care costă aproximativ 20.000 de euro, a fost o sticlă de Richebourg Grand Cru,  cel mai scump vin din lume. Al doilea, costând aproximativ 11.000 de euro, a fost un Pomerol Petrus 1982.

Postări populare de pe acest blog

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Femeie decedată de COVID-19, gasită în viață în haosul din spital

O femeie din Ecuador, care a fost declarată moartă de COVID-19, s-a trezit brusc din comă în spital, spre încântarea și ușurarea rudelor, care au identificat greșit corpul altcuiva drept al său și l-au incinerat. Alba Maruri, în vârstă de 74 de ani, a fost internată în 4 martie în Guayaquil, orașul cel mai lovit de pandemie, cu febră și probleme cu respirația. Ea și-a pierdut cunoștința timp de trei săptămâni și a fost declarată moartă pe 27 martie, au spus rudele. O săptămână mai târziu, familiei sale i s-a arătat un cadavru în morga spitalului, dar de teama contagiunii coronavirusului nu s-au apropiat de el. Corpul întins pe o parte, a fost văzut din lateral spate, nu cu fața. Nepotul lui Maruri, Jaime Morla, a spus că a crezut că este mătușa sa și le-a spus oficialilor spitalului că ea este. „Mi-a fost teamă să-i văd fața”. Loading... „Am fost la un metru și jumătate distanță. Avea același păr, același ton de piele. Ba chiar a avut o rană la ce

Turiștii vor avea nevoie de o brățară pe mâna sau un certificat Covid-Free pentru a putea călători

Turiștii ar putea avea nevoie în scurt timp de certificate care dovedesc că nu au coronavirus pentru a putea călători. Documentele de sănătate “Fără Covid” ar fi solicitate turiștilor ca să demonstreze că nu sunt infectați cu virusul mortal.