Treceți la conținutul principal

Pentru știri noi, dati click "Imi place"!

După anunțul că Georgina, fostă vânzătoare la Gucci, devine soția lui Ronaldo, mii de fete au depus cv de angajare


Un vis împlinit: Cristiano Ronaldo a anunțat că a propus prietenei sale Georgina Rodriguez să se căsătorească. Știrea a declanșat un val de cereri de angajare a mii de tinere fete doritoare să devină vanzatoare la magazinele Gucci din Madrid, unde cei doi s-au cunoscut în iunie 2016, când el și-a cumpărat haine de vară.

Correio da Manha, cel mai bine vândut ziar din Portugalia, a susținut că frumusețea spaniolă a acceptat cererea și că deja a început să probeze rochii de mireasă. Perechea trăiește ca soț și soție în Italia și au împreună o fiică de un an, Alana Martina.

Loading...


Cristiano mai are trei copii, Cristiano Ronaldo,de opt ani și gemenii, Mateo și Ava, care s-au născut prin mamă surogat.

Cuplul a fost fotografiat purtând inelele Cartier, în timpul unei cine romantice recentă la restaurantul Zela din Londra, Georgina postând pe Instagram  o imagine a bijuteriilor uimitoare, alături de o geantă Prado și un cocktail.

Georgina, a declanșat zvonuri de căsătorie încă de  la Cupa Mondială din Rusia de astă vară, purtând un inel de diamant de 615.000 de lire sterline.

Fosta vânzătoare din magazin, de 23 de ani a postat pe site-ul social media un mesaj , prin care și-a susținut partenerul, când a apărut  știrea că poliția americană a redeschis o anchetă  în urmă unei plângeri din partea lui Kathryn Mayorga din 2009, care spune că Cristiano a violat-o.

Giorgina a emis o declarație pe rețelele de socializare în sprijinul iubitului sau, semnată cu mai multe inimioare,  după un reportaj șoc publicat în revista germană Der Spiegel, care a susținut că superstarul de fotbal a semnat un contract prin care a plătit-o pe Miss Mayorga cu 287.000 lire sterline,  ca să păstreze tăcerea.

Loialitatea  Giorginei a fost răsplătită și de curând cei doi au sărbătorit logodna, dar și ziua fetiței lor. Pentru a sărbători ziua de naștere a fiicei sale, Ronaldo a făcut o excepție privind consumul de alcol și a comandat două sticle de vin.  Prima sticlă, care costă aproximativ 20.000 de euro, a fost o sticlă de Richebourg Grand Cru,  cel mai scump vin din lume. Al doilea, costând aproximativ 11.000 de euro, a fost un Pomerol Petrus 1982.

POSTĂRI POPULARE

Nebunia Coronavirus: legitimații de scutire de purtat masca de față, comercializate on-line

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Legea "un copil", din China în România

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Corpul misterios al unei balene, descoperit pe un câmp din Teleorman

Modificarea automobilelor este interzisă începând de luna viitoare

Bill Gates propune implanturi microcip pentru combaterea coronavirusului

Confundând gelul sanitar cu termometrul, o vânzătoare a fost surprinsă pulverizând un client în față cu dezinfectant de mâini