Treceți la conținutul principal

Irina, vedeta “dinamită” din PSD, vrea să fie europarlamentarSubliniind preocupările sale anterioare faţă de favoritism, Liviu Dragnea  şi-a reiterat astăzi opinia că logodnica  sa Irina Tănase, noua vedetă din PSD, ar deveni un Europarlamentar din categoria "dinamită".


"Cu riscul de a fi acuzat de favoritism, afirm că nu  există nimeni mai competent pentru a sluji Parlamentul European decât Irina, iar favoritismul nu ar avea nimic de-a face cu asta", a spus preşedintele PSD. "Nu ar există absolut nici un favoritism, cum nu a fost nici la vechile alegeri din 2014  cu soțiile lui Victor Ponta și Crin Antonescu”   

Loading...


A adăugat apoi Dragnea: "Acum, bineînţeles, dacă aş desemna-o să candideze pe listele PSD de alegeri Europarlamentare de anul viitor, aş fi acuzat de favoritism, dar asta nu ar fi adevărat, favoritismul nu ar avea nimic de-a face cu asta." Poate nu știați dar Irina  este foarte plimbată în lume, jumătate sau mai multe capitale ale lumii, le-am vizitat împreună: am fost din SUA până în Brazilia,  din Israel până în Egipt , iar in Europa in orice ţară se simte ca acasă. Asta contează probabil mai mult decât orice altceva. Ultimul lucru de care are nevoie Irina  este favoritismul, prin ce țări a vizitat și ce a văzut, nu mai are nevoie de nimic altceva, credeți-mă ".

Dragnea a continuat să descrie cunoştinţele logodnicei sale despre oraşele străine, în care se află guvernele naţionale ale ţărilor lor.

"Pe biroul ei se află un glob pamantesc vechi, pe care îl studiază ore întregi", a menţionat preşedintele. "Iugoslavia, Camerunul, poate să le deosebească  cu adevărat. Locuri de pe glob,  de care nimeni nu a mai auzit vreodată, le știe. Întreab-o de o capitală de oriunde din Europa sau din Africa şi veți vedea că o va cunoaşte".

"Cehoslovacia, Algeria, Republica Biafra, chiar și pe ele le va şti," a continuat dl Dragnea . "Este incredibil."

Mai târziu, președintele Dragnea a remarcat aspectul atractiv al iubitei sale în promovarea CV-ului pentru Europarlamentare.

"Toată lumea ştie că nu este vorba doar de creier şi aici chiar nu este vorba de nepotism,  dar prietena mea este o adevărată frumuseţe şi să recunoaştem că Uniunii Europene i-ar folosi una sau chiar două fete frumoase în parlament", a spus Dragnea. "Serios, eu am fost de multe ori la Parlament cu premierul Dăncilă, pe când aceasta era Europarlamentar. Oriunde m-am uitat, de la Franţa până la Islanda sau din Suedia până la Austria, toți erau urâti. Adică, pare că toţi aceşti oameni din Parlamentul European au fost loviţi de tren", a conchis președintele PSD.

Postări populare de pe acest blog

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Femeie decedată de COVID-19, gasită în viață în haosul din spital

O femeie din Ecuador, care a fost declarată moartă de COVID-19, s-a trezit brusc din comă în spital, spre încântarea și ușurarea rudelor, care au identificat greșit corpul altcuiva drept al său și l-au incinerat. Alba Maruri, în vârstă de 74 de ani, a fost internată în 4 martie în Guayaquil, orașul cel mai lovit de pandemie, cu febră și probleme cu respirația. Ea și-a pierdut cunoștința timp de trei săptămâni și a fost declarată moartă pe 27 martie, au spus rudele. O săptămână mai târziu, familiei sale i s-a arătat un cadavru în morga spitalului, dar de teama contagiunii coronavirusului nu s-au apropiat de el. Corpul întins pe o parte, a fost văzut din lateral spate, nu cu fața. Nepotul lui Maruri, Jaime Morla, a spus că a crezut că este mătușa sa și le-a spus oficialilor spitalului că ea este. „Mi-a fost teamă să-i văd fața”. Loading... „Am fost la un metru și jumătate distanță. Avea același păr, același ton de piele. Ba chiar a avut o rană la ce

Turiștii vor avea nevoie de o brățară pe mâna sau un certificat Covid-Free pentru a putea călători

Turiștii ar putea avea nevoie în scurt timp de certificate care dovedesc că nu au coronavirus pentru a putea călători. Documentele de sănătate “Fără Covid” ar fi solicitate turiștilor ca să demonstreze că nu sunt infectați cu virusul mortal.