Treceți la conținutul principal

Irina, vedeta “dinamită” din PSD, vrea să fie europarlamentarSubliniind preocupările sale anterioare faţă de favoritism, Liviu Dragnea  şi-a reiterat astăzi opinia că logodnica  sa Irina Tănase, noua vedetă din PSD, ar deveni un Europarlamentar din categoria "dinamită".


"Cu riscul de a fi acuzat de favoritism, afirm că nu  există nimeni mai competent pentru a sluji Parlamentul European decât Irina, iar favoritismul nu ar avea nimic de-a face cu asta", a spus preşedintele PSD. "Nu ar există absolut nici un favoritism, cum nu a fost nici la vechile alegeri din 2014  cu soțiile lui Victor Ponta și Crin Antonescu”   

Loading...


A adăugat apoi Dragnea: "Acum, bineînţeles, dacă aş desemna-o să candideze pe listele PSD de alegeri Europarlamentare de anul viitor, aş fi acuzat de favoritism, dar asta nu ar fi adevărat, favoritismul nu ar avea nimic de-a face cu asta." Poate nu știați dar Irina  este foarte plimbată în lume, jumătate sau mai multe capitale ale lumii, le-am vizitat împreună: am fost din SUA până în Brazilia,  din Israel până în Egipt , iar in Europa in orice ţară se simte ca acasă. Asta contează probabil mai mult decât orice altceva. Ultimul lucru de care are nevoie Irina  este favoritismul, prin ce țări a vizitat și ce a văzut, nu mai are nevoie de nimic altceva, credeți-mă ".

Dragnea a continuat să descrie cunoştinţele logodnicei sale despre oraşele străine, în care se află guvernele naţionale ale ţărilor lor.

"Pe biroul ei se află un glob pamantesc vechi, pe care îl studiază ore întregi", a menţionat preşedintele. "Iugoslavia, Camerunul, poate să le deosebească  cu adevărat. Locuri de pe glob,  de care nimeni nu a mai auzit vreodată, le știe. Întreab-o de o capitală de oriunde din Europa sau din Africa şi veți vedea că o va cunoaşte".

"Cehoslovacia, Algeria, Republica Biafra, chiar și pe ele le va şti," a continuat dl Dragnea . "Este incredibil."

Mai târziu, președintele Dragnea a remarcat aspectul atractiv al iubitei sale în promovarea CV-ului pentru Europarlamentare.

"Toată lumea ştie că nu este vorba doar de creier şi aici chiar nu este vorba de nepotism,  dar prietena mea este o adevărată frumuseţe şi să recunoaştem că Uniunii Europene i-ar folosi una sau chiar două fete frumoase în parlament", a spus Dragnea. "Serios, eu am fost de multe ori la Parlament cu premierul Dăncilă, pe când aceasta era Europarlamentar. Oriunde m-am uitat, de la Franţa până la Islanda sau din Suedia până la Austria, toți erau urâti. Adică, pare că toţi aceşti oameni din Parlamentul European au fost loviţi de tren", a conchis președintele PSD.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Patriarhul Daniel spune că vaccinul Covid va fi necesar, ca să poți să intri în Rai

Patriarhul Daniel a spus astăzi că Dumnezeu l-a informat despre o nouă cerință de a intra în Rai: toată lumea trebuie să primească vaccinul COVID-19 înainte de a intra pe porțile cerești. „Acest lucru este foarte important pentru mântuirea tuturor oamenilor de pe Pământ”, a explicat Patriarhul Daniel. „Știm că Dumnezeu îi lasă pe toți în Rai, pentru că El ne iubește pe toți și nu-i pasă  cu ce  fel de păcate ieșim din  această viață, dar trebuie să fim atenți la cel mai mare păcat pământesc dintre toate: să refuzăm vaccinul  COVIDUL -19. Dumnezeu m-a informat că El nu te va lăsa în Rai decât dacă ai primit ambele doze din acest vaccin, care este  foarte sigur. " Anunțul Patriarhului vine în timp ce liderii politici și guvernul  fac presiuni pentru ca cetățenii să accepte vaccinarea. Oamenii de știință au susținut că vaccinul nu este în niciun fel dăunător, pentru nimeni și nu vă poate transforma într-un zombie sau în altceva ciudat, prin modificarea ADN-ului strămoșesc. Pat

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila