Treceți la conținutul principal

Irina, vedeta “dinamită” din PSD, vrea să fie europarlamentarSubliniind preocupările sale anterioare faţă de favoritism, Liviu Dragnea  şi-a reiterat astăzi opinia că logodnica  sa Irina Tănase, noua vedetă din PSD, ar deveni un Europarlamentar din categoria "dinamită".


"Cu riscul de a fi acuzat de favoritism, afirm că nu  există nimeni mai competent pentru a sluji Parlamentul European decât Irina, iar favoritismul nu ar avea nimic de-a face cu asta", a spus preşedintele PSD. "Nu ar există absolut nici un favoritism, cum nu a fost nici la vechile alegeri din 2014  cu soțiile lui Victor Ponta și Crin Antonescu”   

Loading...


A adăugat apoi Dragnea: "Acum, bineînţeles, dacă aş desemna-o să candideze pe listele PSD de alegeri Europarlamentare de anul viitor, aş fi acuzat de favoritism, dar asta nu ar fi adevărat, favoritismul nu ar avea nimic de-a face cu asta." Poate nu știați dar Irina  este foarte plimbată în lume, jumătate sau mai multe capitale ale lumii, le-am vizitat împreună: am fost din SUA până în Brazilia,  din Israel până în Egipt , iar in Europa in orice ţară se simte ca acasă. Asta contează probabil mai mult decât orice altceva. Ultimul lucru de care are nevoie Irina  este favoritismul, prin ce țări a vizitat și ce a văzut, nu mai are nevoie de nimic altceva, credeți-mă ".

Dragnea a continuat să descrie cunoştinţele logodnicei sale despre oraşele străine, în care se află guvernele naţionale ale ţărilor lor.

"Pe biroul ei se află un glob pamantesc vechi, pe care îl studiază ore întregi", a menţionat preşedintele. "Iugoslavia, Camerunul, poate să le deosebească  cu adevărat. Locuri de pe glob,  de care nimeni nu a mai auzit vreodată, le știe. Întreab-o de o capitală de oriunde din Europa sau din Africa şi veți vedea că o va cunoaşte".

"Cehoslovacia, Algeria, Republica Biafra, chiar și pe ele le va şti," a continuat dl Dragnea . "Este incredibil."

Mai târziu, președintele Dragnea a remarcat aspectul atractiv al iubitei sale în promovarea CV-ului pentru Europarlamentare.

"Toată lumea ştie că nu este vorba doar de creier şi aici chiar nu este vorba de nepotism,  dar prietena mea este o adevărată frumuseţe şi să recunoaştem că Uniunii Europene i-ar folosi una sau chiar două fete frumoase în parlament", a spus Dragnea. "Serios, eu am fost de multe ori la Parlament cu premierul Dăncilă, pe când aceasta era Europarlamentar. Oriunde m-am uitat, de la Franţa până la Islanda sau din Suedia până la Austria, toți erau urâti. Adică, pare că toţi aceşti oameni din Parlamentul European au fost loviţi de tren", a conchis președintele PSD.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Nou studiu OMS: toți cei care se îmbolnăvesc de COVID vor muri la un moment dat

VIENA — Organizatia Mondiala a Sanata ț ii (OMS) a anunțat rezultatele unui nou studiu alarmant: toți cei care au fost vreodată infectați cu COVID-19 vor muri la un moment dat în viață. „Da, toți cei care au avut    COVID vor muri”, a spus un purtător de cuvânt al OMS. „Poate nu imediat, dar la un moment dat, în viitor. Aproape toți acei oameni care mor vor fi avut COVID la un moment dat în viața lor. Aceasta este o veste îngrozitoare.” „Aceasta este o statistică terifiantă”, a spus Ciutacu în emisiunea sa de noapte de la REALITATEA. „Corelația dintre a fi infectat și a muri , în cele din urmă, este prea mare pentru a fi respinsă. Cea mai importantă concluzie   este că ar trebui să fim cu toții îngroziți”. Într-o declarație de la Guvern, ministrul sanata ț ii Dr. Rafila a declarat că a fost „zguduit” de studiu și că va lua măsuri agresive, încălcând poate  câteva libertăți constitutionale,  dar numai  pentru a fi în siguranță oamenii nevinova ț i. Criticii parlamentari din

Femeie arestată, pentru că și-a invățat pisicile să fure de la vecini

Ploiești - O femeie de 83 de ani a fost arestată în această dimineață și acuzată că a antrenat zeci de pisici pentru a fura bijuterii și alte obiecte de valoare de la vecinii ei. 

Un submarin nazist din al Doilea Război Mondial, descoperit în Lacul Belina , Teleorman

Alexandria - În această dimineață, scafandrii de la ISU Teleorman, prin detașamentul de salvare în apă au luat parte la o operațiune delicată de recuperare a unei epave, vizând aducerea la suprafață a unui  U-boat nazist descoperit acum câteva săptămâni în Lacul Belina, județ Teleorman. Submarinul de tip U-boat  a fost pentru prima dată observat de scafandrii amatori la sfârșitul lunii ianuarie și ei au alertat Urgențele. Arheologii, aflați în legătură cu Universitatea Valahia  și scafandrii au fost mobilizați la fața locului pentru a afla despre ce epavă este vorba și au constatat imediat că au de-a face cu un submarin nazist scufundat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

McDonald's: un tânăr a piratat terminalele de comandă și a mâncat gratuit 2 ani

Este posibil? Ei bine da, un tânăr de 27 de ani chiar  a făcut-o! Numele hacker-ului este Mateiaș Vintilă și a creat un program de calculator, care i-a permis să mănânce gratis în orice McDonald's din lume. Trucul s-a încheiat în această duminică, după 2 ani de folosire.

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Lucrările de modernizare care se fac la Salina din Turda, au permis cercetări avansate cu mijloace radar  de mare adâncime ale muntelui de sare.  Pe una din imaginile radar apare o structura asemănătoare cu un tren blindat, imaginea - deși neclară - a arătat forma unei platforme de tren și a tunurilor, îngropate la cca 300 m adâncime.

După anunțul că Georgina, fostă vânzătoare la Gucci, devine soția lui Ronaldo, mii de fete au depus cv de angajare

Un vis împlinit: Cristiano Ronaldo a anunțat că a propus prietenei sale Georgina Rodriguez să se căsătorească. Știrea a declanșat un val de cereri de angajare a mii de tinere fete doritoare să devină vanzatoare la magazinele Gucci din Madrid, unde cei doi s-au cunoscut  în iunie 2016, când el și-a cumpărat haine de vară.