Treceți la conținutul principal

Irina, vedeta “dinamită” din PSD, vrea să fie europarlamentarSubliniind preocupările sale anterioare faţă de favoritism, Liviu Dragnea  şi-a reiterat astăzi opinia că logodnica  sa Irina Tănase, noua vedetă din PSD, ar deveni un Europarlamentar din categoria "dinamită".


"Cu riscul de a fi acuzat de favoritism, afirm că nu  există nimeni mai competent pentru a sluji Parlamentul European decât Irina, iar favoritismul nu ar avea nimic de-a face cu asta", a spus preşedintele PSD. "Nu ar există absolut nici un favoritism, cum nu a fost nici la vechile alegeri din 2014  cu soțiile lui Victor Ponta și Crin Antonescu”   

Loading...


A adăugat apoi Dragnea: "Acum, bineînţeles, dacă aş desemna-o să candideze pe listele PSD de alegeri Europarlamentare de anul viitor, aş fi acuzat de favoritism, dar asta nu ar fi adevărat, favoritismul nu ar avea nimic de-a face cu asta." Poate nu știați dar Irina  este foarte plimbată în lume, jumătate sau mai multe capitale ale lumii, le-am vizitat împreună: am fost din SUA până în Brazilia,  din Israel până în Egipt , iar in Europa in orice ţară se simte ca acasă. Asta contează probabil mai mult decât orice altceva. Ultimul lucru de care are nevoie Irina  este favoritismul, prin ce țări a vizitat și ce a văzut, nu mai are nevoie de nimic altceva, credeți-mă ".

Dragnea a continuat să descrie cunoştinţele logodnicei sale despre oraşele străine, în care se află guvernele naţionale ale ţărilor lor.

"Pe biroul ei se află un glob pamantesc vechi, pe care îl studiază ore întregi", a menţionat preşedintele. "Iugoslavia, Camerunul, poate să le deosebească  cu adevărat. Locuri de pe glob,  de care nimeni nu a mai auzit vreodată, le știe. Întreab-o de o capitală de oriunde din Europa sau din Africa şi veți vedea că o va cunoaşte".

"Cehoslovacia, Algeria, Republica Biafra, chiar și pe ele le va şti," a continuat dl Dragnea . "Este incredibil."

Mai târziu, președintele Dragnea a remarcat aspectul atractiv al iubitei sale în promovarea CV-ului pentru Europarlamentare.

"Toată lumea ştie că nu este vorba doar de creier şi aici chiar nu este vorba de nepotism,  dar prietena mea este o adevărată frumuseţe şi să recunoaştem că Uniunii Europene i-ar folosi una sau chiar două fete frumoase în parlament", a spus Dragnea. "Serios, eu am fost de multe ori la Parlament cu premierul Dăncilă, pe când aceasta era Europarlamentar. Oriunde m-am uitat, de la Franţa până la Islanda sau din Suedia până la Austria, toți erau urâti. Adică, pare că toţi aceşti oameni din Parlamentul European au fost loviţi de tren", a conchis președintele PSD.

Notificari stiri noi, dati click "Imi place"!

Loading...

Postari populare

Modificarea automobilelor este interzisă începând de luna viitoare

Un nou pas este făcut în lupta împotriva modificării vehiculelor care circulă pe teritoriul României. Mai frecvent cunoscut sub numele de "tuning", acest mod este acum pe cale de dispariție. Într-adevăr, o Ordonanță votată de Guvern tinde să interzică orice modificare, fie estetică, fie pentru a modifica performanța la drum a vehiculelor.

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Lucrările de modernizare care se fac la Salina din Turda, au permis cercetări avansate cu mijloace radar  de mare adâncime ale muntelui de sare.  Pe una din imaginile radar apare o structura asemănătoare cu un tren blindat, imaginea - deși neclară - a arătat forma unei platforme de tren și a tunurilor, îngropate la cca 300 m adâncime.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cetățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Atrași de salariile mari din spitale, 2000 de medici unguri vor să lucreze în România

La Ministerul Sănătății  sunt depuse 2000 de cereri de angajare de către medici din Ungaria, doritori să lucreze în spitalele românești, atrași de salariile mari promovate din luna martie, de către oficialități.

Corpul misterios al unei balene, descoperit pe un câmp din Teleorman

Un fermier de produse lactate de la Viișoara, Teleorman a făcut o descoperire incredibilă, în timp ce căuta una din vacile sale, care se rătăcise. Ionel Grozăvescu, de 65 de ani, a găsit o balenă de culoare închisă, de 12 de metri lungime, în mijlocul uneia dintre pășunile sale, la mii  de kilometri de habitatul natural al balenei.

Începând de anul viitor, înscrierea la starea civilă a numelui unui nou născut, va fi avizată de preotul paroh

Ca să se asigure tuturor românilor șanse maxime și egale în societate, părinţii vor trebui, începând din anul viitor, să consulte  preotul paroh,  în  alegerea numelui copilului, înainte de a-l declara la starea civilă.

Un submarin nazist din al Doilea Război Mondial, descoperit în Lacul Belina , Teleorman

Alexandria - În această dimineață, scafandrii de la ISU Teleorman, prin detașamentul de salvare în apă au luat parte la o operațiune delicată de recuperare a unei epave, vizând aducerea la suprafață a unui  U-boat nazist descoperit acum câteva săptămâni în Lacul Belina, județ Teleorman.
Submarinul de tip U-boat  a fost pentru prima dată observat de scafandrii amatori la sfârșitul lunii ianuarie și ei au alertat Urgențele. Arheologii, aflați în legătură cu Universitatea Valahia  și scafandrii au fost mobilizați la fața locului pentru a afla despre ce epavă este vorba și au constatat imediat că au de-a face cu un submarin nazist scufundat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie, sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar.

"Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.


Invitată să localizeze Kuweitul pe o hartă, Prim-ministrul Dăncilă a arătat spre Koreea

Încercând la o conferință de presă să-și demonstreze cunoștințele și să facă uitate ultimele gafe, șeful guvernului Dna Viorica Dăncilă, a dat iarași greș, fiind incapabilă să identifice pe o hartă a lumii, Kuweitul de unde  tocmai  venise dintr-o vizită oficială.

A dat in judecată ENEL deoarece a rămas gravidă dupa instalarea unui contor inteligent

O tânără din  Covasna acuză compania ENEL, pretinzând că ar fi rămas gravidă după instalarea în locuința sa a unui contor inteligent  de energie electrică.