Treceți la conținutul principal

Președintele Nord-Coreean Kim, in Muntii Șureanu pentru discuții secrete cu Președintele Iohannis
Schiorii au avut o surpriză  sâmbătă dimineața în Masivul Șureanu, când  l-au întâlnit nici mai mult nici mai puțin  decât pe președintele nord-coreean, Kim Jong-Un pe pantele de ski.

Mare amator de snowboard, președintele Kim poreclit de ziariști "tunarul nuclear", vizitează Muntii  Șureanu pentru o scurtă vacanța de primăvară,  spre a se lăsa în voia  distracției  favorite.

În ciuda condițiilor meteorologice dificile din ultimele săptămâni, când au căzut cantități mari de zăpadă pe versanți, controversatul lider a spus că este foarte fericit să fie în România pentru “a–și aerisi  mintea“.


"Nu este întotdeauna ușor să fii un dictator megaloman", a spus el pentru reporterii de la față locului. "Efectuarea de planuri nucleare pentru a cuceri lumea este epuizantă în momente de criză. Uneori este bine să te desprinzi de gânduri puțin. "

În plus față de a petrece câteva zile pe pârtiile de schi, Kim de asemenea, intenționează să se bucure de șederea sa, pentru a face plimbări cu  snowmobil și a mânca produse tradiționale românești și vată  de zahăr.

"Întotdeauna am iubit fasolea iahnie, cârnații la grătar și vinul fiert. I-am rugat pe cei mai mari oameni de știință din Coreea de Nord să mă înveselească cumva, dar ei niciodată nu reușesc să o facă atât de bine cum este  aici! "

 Cunoscând că președintele Iohannis este și el un obișnuit al ski-ului din Masivul Șureanu , celebrul sociolog politic Marius Pingeanu, a confirmat  că în spatele acestei odihne de weekend, sunt de fapt discuții secrete între cei doi președinți în vederea pregătirii apropiatului summit al liderului coreean cu președintele Donald Trump.

Sunt cunoscute relațiile bune ale președintelui României cu președintele American, astfel că punerea la punct a unor detalii pentru  cel mai mare deal  între USA și Correa de Nord , vizând armamentul nuclear , este o șansă unică în istoria României de a-și pune amprenta pe acord, chiar și așa în spatele ușilor închise.

Întrebată de către ziariști despre aceste negocieri, administrația prezidențială a răspuns prin consilierul Ionel Speriatu “No comment”, ceea ce este deja o confirmare în acest context de fasole și vin fiert la ski.

 Dl. Kim a fost vizibil fericit la sosirea sa în Masivul Șureanu, făcând o ședința foto de mai mult de 15 de minute, înainte de a ajunge în cele din urmă pe piste.

Un dispozitiv important de securitate a fost pus în aplicare pentru a asigura siguranța dictatorului controversat în timpul șederii sale în România.

Aproximativ 50 de ofițeri SPP îl însoțesc în călătoria sa, la fel și 100 de soldați de elită din Garda Pretoriană Nord Coreeană.

În ciuda acestui număr impresionant de gărzi de corp, ceilalți turiști ai stațiunii de schi au părut mulțumiți să-l vadă pe dl Kim și au spus că nu sunt deranjați de sistemul de securitate.

Postări populare de pe acest blog

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Femeie decedată de COVID-19, gasită în viață în haosul din spital

O femeie din Ecuador, care a fost declarată moartă de COVID-19, s-a trezit brusc din comă în spital, spre încântarea și ușurarea rudelor, care au identificat greșit corpul altcuiva drept al său și l-au incinerat. Alba Maruri, în vârstă de 74 de ani, a fost internată în 4 martie în Guayaquil, orașul cel mai lovit de pandemie, cu febră și probleme cu respirația. Ea și-a pierdut cunoștința timp de trei săptămâni și a fost declarată moartă pe 27 martie, au spus rudele. O săptămână mai târziu, familiei sale i s-a arătat un cadavru în morga spitalului, dar de teama contagiunii coronavirusului nu s-au apropiat de el. Corpul întins pe o parte, a fost văzut din lateral spate, nu cu fața. Nepotul lui Maruri, Jaime Morla, a spus că a crezut că este mătușa sa și le-a spus oficialilor spitalului că ea este. „Mi-a fost teamă să-i văd fața”. Loading... „Am fost la un metru și jumătate distanță. Avea același păr, același ton de piele. Ba chiar a avut o rană la ce

Turiștii vor avea nevoie de o brățară pe mâna sau un certificat Covid-Free pentru a putea călători

Turiștii ar putea avea nevoie în scurt timp de certificate care dovedesc că nu au coronavirus pentru a putea călători. Documentele de sănătate “Fără Covid” ar fi solicitate turiștilor ca să demonstreze că nu sunt infectați cu virusul mortal.