Treceți la conținutul principal

Președintele Nord-Coreean Kim, in Muntii Șureanu pentru discuții secrete cu Președintele Iohannis
Schiorii au avut o surpriză  sâmbătă dimineața în Masivul Șureanu, când  l-au întâlnit nici mai mult nici mai puțin  decât pe președintele nord-coreean, Kim Jong-Un pe pantele de ski.

Mare amator de snowboard, președintele Kim poreclit de ziariști "tunarul nuclear", vizitează Muntii  Șureanu pentru o scurtă vacanța de primăvară,  spre a se lăsa în voia  distracției  favorite.

În ciuda condițiilor meteorologice dificile din ultimele săptămâni, când au căzut cantități mari de zăpadă pe versanți, controversatul lider a spus că este foarte fericit să fie în România pentru “a–și aerisi  mintea“.


"Nu este întotdeauna ușor să fii un dictator megaloman", a spus el pentru reporterii de la față locului. "Efectuarea de planuri nucleare pentru a cuceri lumea este epuizantă în momente de criză. Uneori este bine să te desprinzi de gânduri puțin. "

În plus față de a petrece câteva zile pe pârtiile de schi, Kim de asemenea, intenționează să se bucure de șederea sa, pentru a face plimbări cu  snowmobil și a mânca produse tradiționale românești și vată  de zahăr.

"Întotdeauna am iubit fasolea iahnie, cârnații la grătar și vinul fiert. I-am rugat pe cei mai mari oameni de știință din Coreea de Nord să mă înveselească cumva, dar ei niciodată nu reușesc să o facă atât de bine cum este  aici! "

 Cunoscând că președintele Iohannis este și el un obișnuit al ski-ului din Masivul Șureanu , celebrul sociolog politic Marius Pingeanu, a confirmat  că în spatele acestei odihne de weekend, sunt de fapt discuții secrete între cei doi președinți în vederea pregătirii apropiatului summit al liderului coreean cu președintele Donald Trump.

Sunt cunoscute relațiile bune ale președintelui României cu președintele American, astfel că punerea la punct a unor detalii pentru  cel mai mare deal  între USA și Correa de Nord , vizând armamentul nuclear , este o șansă unică în istoria României de a-și pune amprenta pe acord, chiar și așa în spatele ușilor închise.

Întrebată de către ziariști despre aceste negocieri, administrația prezidențială a răspuns prin consilierul Ionel Speriatu “No comment”, ceea ce este deja o confirmare în acest context de fasole și vin fiert la ski.

 Dl. Kim a fost vizibil fericit la sosirea sa în Masivul Șureanu, făcând o ședința foto de mai mult de 15 de minute, înainte de a ajunge în cele din urmă pe piste.

Un dispozitiv important de securitate a fost pus în aplicare pentru a asigura siguranța dictatorului controversat în timpul șederii sale în România.

Aproximativ 50 de ofițeri SPP îl însoțesc în călătoria sa, la fel și 100 de soldați de elită din Garda Pretoriană Nord Coreeană.

În ciuda acestui număr impresionant de gărzi de corp, ceilalți turiști ai stațiunii de schi au părut mulțumiți să-l vadă pe dl Kim și au spus că nu sunt deranjați de sistemul de securitate.

Notificari stiri noi, dati click "Imi place"!

Loading...

Postari populare

Modificarea automobilelor este interzisă începând de luna viitoare

Un nou pas este făcut în lupta împotriva modificării vehiculelor care circulă pe teritoriul României. Mai frecvent cunoscut sub numele de "tuning", acest mod este acum pe cale de dispariție. Într-adevăr, o Ordonanță votată de Guvern tinde să interzică orice modificare, fie estetică, fie pentru a modifica performanța la drum a vehiculelor.

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Lucrările de modernizare care se fac la Salina din Turda, au permis cercetări avansate cu mijloace radar  de mare adâncime ale muntelui de sare.  Pe una din imaginile radar apare o structura asemănătoare cu un tren blindat, imaginea - deși neclară - a arătat forma unei platforme de tren și a tunurilor, îngropate la cca 300 m adâncime.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cetățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Atrași de salariile mari din spitale, 2000 de medici unguri vor să lucreze în România

La Ministerul Sănătății  sunt depuse 2000 de cereri de angajare de către medici din Ungaria, doritori să lucreze în spitalele românești, atrași de salariile mari promovate din luna martie, de către oficialități.

Corpul misterios al unei balene, descoperit pe un câmp din Teleorman

Un fermier de produse lactate de la Viișoara, Teleorman a făcut o descoperire incredibilă, în timp ce căuta una din vacile sale, care se rătăcise. Ionel Grozăvescu, de 65 de ani, a găsit o balenă de culoare închisă, de 12 de metri lungime, în mijlocul uneia dintre pășunile sale, la mii  de kilometri de habitatul natural al balenei.

Începând de anul viitor, înscrierea la starea civilă a numelui unui nou născut, va fi avizată de preotul paroh

Ca să se asigure tuturor românilor șanse maxime și egale în societate, părinţii vor trebui, începând din anul viitor, să consulte  preotul paroh,  în  alegerea numelui copilului, înainte de a-l declara la starea civilă.

Un submarin nazist din al Doilea Război Mondial, descoperit în Lacul Belina , Teleorman

Alexandria - În această dimineață, scafandrii de la ISU Teleorman, prin detașamentul de salvare în apă au luat parte la o operațiune delicată de recuperare a unei epave, vizând aducerea la suprafață a unui  U-boat nazist descoperit acum câteva săptămâni în Lacul Belina, județ Teleorman.
Submarinul de tip U-boat  a fost pentru prima dată observat de scafandrii amatori la sfârșitul lunii ianuarie și ei au alertat Urgențele. Arheologii, aflați în legătură cu Universitatea Valahia  și scafandrii au fost mobilizați la fața locului pentru a afla despre ce epavă este vorba și au constatat imediat că au de-a face cu un submarin nazist scufundat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie, sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar.

"Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.


Invitată să localizeze Kuweitul pe o hartă, Prim-ministrul Dăncilă a arătat spre Koreea

Încercând la o conferință de presă să-și demonstreze cunoștințele și să facă uitate ultimele gafe, șeful guvernului Dna Viorica Dăncilă, a dat iarași greș, fiind incapabilă să identifice pe o hartă a lumii, Kuweitul de unde  tocmai  venise dintr-o vizită oficială.

A dat in judecată ENEL deoarece a rămas gravidă dupa instalarea unui contor inteligent

O tânără din  Covasna acuză compania ENEL, pretinzând că ar fi rămas gravidă după instalarea în locuința sa a unui contor inteligent  de energie electrică.