Treceți la conținutul principal

Președintele Nord-Coreean Kim, in Muntii Șureanu pentru discuții secrete cu Președintele Iohannis
Schiorii au avut o surpriză  sâmbătă dimineața în Masivul Șureanu, când  l-au întâlnit nici mai mult nici mai puțin  decât pe președintele nord-coreean, Kim Jong-Un pe pantele de ski.

Mare amator de snowboard, președintele Kim poreclit de ziariști "tunarul nuclear", vizitează Muntii  Șureanu pentru o scurtă vacanța de primăvară,  spre a se lăsa în voia  distracției  favorite.

În ciuda condițiilor meteorologice dificile din ultimele săptămâni, când au căzut cantități mari de zăpadă pe versanți, controversatul lider a spus că este foarte fericit să fie în România pentru “a–și aerisi  mintea“.


"Nu este întotdeauna ușor să fii un dictator megaloman", a spus el pentru reporterii de la față locului. "Efectuarea de planuri nucleare pentru a cuceri lumea este epuizantă în momente de criză. Uneori este bine să te desprinzi de gânduri puțin. "

În plus față de a petrece câteva zile pe pârtiile de schi, Kim de asemenea, intenționează să se bucure de șederea sa, pentru a face plimbări cu  snowmobil și a mânca produse tradiționale românești și vată  de zahăr.

"Întotdeauna am iubit fasolea iahnie, cârnații la grătar și vinul fiert. I-am rugat pe cei mai mari oameni de știință din Coreea de Nord să mă înveselească cumva, dar ei niciodată nu reușesc să o facă atât de bine cum este  aici! "

 Cunoscând că președintele Iohannis este și el un obișnuit al ski-ului din Masivul Șureanu , celebrul sociolog politic Marius Pingeanu, a confirmat  că în spatele acestei odihne de weekend, sunt de fapt discuții secrete între cei doi președinți în vederea pregătirii apropiatului summit al liderului coreean cu președintele Donald Trump.

Sunt cunoscute relațiile bune ale președintelui României cu președintele American, astfel că punerea la punct a unor detalii pentru  cel mai mare deal  între USA și Correa de Nord , vizând armamentul nuclear , este o șansă unică în istoria României de a-și pune amprenta pe acord, chiar și așa în spatele ușilor închise.

Întrebată de către ziariști despre aceste negocieri, administrația prezidențială a răspuns prin consilierul Ionel Speriatu “No comment”, ceea ce este deja o confirmare în acest context de fasole și vin fiert la ski.

 Dl. Kim a fost vizibil fericit la sosirea sa în Masivul Șureanu, făcând o ședința foto de mai mult de 15 de minute, înainte de a ajunge în cele din urmă pe piste.

Un dispozitiv important de securitate a fost pus în aplicare pentru a asigura siguranța dictatorului controversat în timpul șederii sale în România.

Aproximativ 50 de ofițeri SPP îl însoțesc în călătoria sa, la fel și 100 de soldați de elită din Garda Pretoriană Nord Coreeană.

În ciuda acestui număr impresionant de gărzi de corp, ceilalți turiști ai stațiunii de schi au părut mulțumiți să-l vadă pe dl Kim și au spus că nu sunt deranjați de sistemul de securitate.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Nou studiu OMS: toți cei care se îmbolnăvesc de COVID vor muri la un moment dat

VIENA — Organizatia Mondiala a Sanata ț ii (OMS) a anunțat rezultatele unui nou studiu alarmant: toți cei care au fost vreodată infectați cu COVID-19 vor muri la un moment dat în viață. „Da, toți cei care au avut    COVID vor muri”, a spus un purtător de cuvânt al OMS. „Poate nu imediat, dar la un moment dat, în viitor. Aproape toți acei oameni care mor vor fi avut COVID la un moment dat în viața lor. Aceasta este o veste îngrozitoare.” „Aceasta este o statistică terifiantă”, a spus Ciutacu în emisiunea sa de noapte de la REALITATEA. „Corelația dintre a fi infectat și a muri , în cele din urmă, este prea mare pentru a fi respinsă. Cea mai importantă concluzie   este că ar trebui să fim cu toții îngroziți”. Într-o declarație de la Guvern, ministrul sanata ț ii Dr. Rafila a declarat că a fost „zguduit” de studiu și că va lua măsuri agresive, încălcând poate  câteva libertăți constitutionale,  dar numai  pentru a fi în siguranță oamenii nevinova ț i. Criticii parlamentari din

Femeie arestată, pentru că și-a invățat pisicile să fure de la vecini

Ploiești - O femeie de 83 de ani a fost arestată în această dimineață și acuzată că a antrenat zeci de pisici pentru a fura bijuterii și alte obiecte de valoare de la vecinii ei. 

Un submarin nazist din al Doilea Război Mondial, descoperit în Lacul Belina , Teleorman

Alexandria - În această dimineață, scafandrii de la ISU Teleorman, prin detașamentul de salvare în apă au luat parte la o operațiune delicată de recuperare a unei epave, vizând aducerea la suprafață a unui  U-boat nazist descoperit acum câteva săptămâni în Lacul Belina, județ Teleorman. Submarinul de tip U-boat  a fost pentru prima dată observat de scafandrii amatori la sfârșitul lunii ianuarie și ei au alertat Urgențele. Arheologii, aflați în legătură cu Universitatea Valahia  și scafandrii au fost mobilizați la fața locului pentru a afla despre ce epavă este vorba și au constatat imediat că au de-a face cu un submarin nazist scufundat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

McDonald's: un tânăr a piratat terminalele de comandă și a mâncat gratuit 2 ani

Este posibil? Ei bine da, un tânăr de 27 de ani chiar  a făcut-o! Numele hacker-ului este Mateiaș Vintilă și a creat un program de calculator, care i-a permis să mănânce gratis în orice McDonald's din lume. Trucul s-a încheiat în această duminică, după 2 ani de folosire.

Tren nazist cu comori de artă și aur descoperit în Salina Turda

Lucrările de modernizare care se fac la Salina din Turda, au permis cercetări avansate cu mijloace radar  de mare adâncime ale muntelui de sare.  Pe una din imaginile radar apare o structura asemănătoare cu un tren blindat, imaginea - deși neclară - a arătat forma unei platforme de tren și a tunurilor, îngropate la cca 300 m adâncime.

După anunțul că Georgina, fostă vânzătoare la Gucci, devine soția lui Ronaldo, mii de fete au depus cv de angajare

Un vis împlinit: Cristiano Ronaldo a anunțat că a propus prietenei sale Georgina Rodriguez să se căsătorească. Știrea a declanșat un val de cereri de angajare a mii de tinere fete doritoare să devină vanzatoare la magazinele Gucci din Madrid, unde cei doi s-au cunoscut  în iunie 2016, când el și-a cumpărat haine de vară.