Treceți la conținutul principal

Președintele Nord-Coreean Kim, in Muntii Șureanu pentru discuții secrete cu Președintele Iohannis
Schiorii au avut o surpriză  sâmbătă dimineața în Masivul Șureanu, când  l-au întâlnit nici mai mult nici mai puțin  decât pe președintele nord-coreean, Kim Jong-Un pe pantele de ski.

Mare amator de snowboard, președintele Kim poreclit de ziariști "tunarul nuclear", vizitează Muntii  Șureanu pentru o scurtă vacanța de primăvară,  spre a se lăsa în voia  distracției  favorite.

În ciuda condițiilor meteorologice dificile din ultimele săptămâni, când au căzut cantități mari de zăpadă pe versanți, controversatul lider a spus că este foarte fericit să fie în România pentru “a–și aerisi  mintea“.


"Nu este întotdeauna ușor să fii un dictator megaloman", a spus el pentru reporterii de la față locului. "Efectuarea de planuri nucleare pentru a cuceri lumea este epuizantă în momente de criză. Uneori este bine să te desprinzi de gânduri puțin. "

În plus față de a petrece câteva zile pe pârtiile de schi, Kim de asemenea, intenționează să se bucure de șederea sa, pentru a face plimbări cu  snowmobil și a mânca produse tradiționale românești și vată  de zahăr.

"Întotdeauna am iubit fasolea iahnie, cârnații la grătar și vinul fiert. I-am rugat pe cei mai mari oameni de știință din Coreea de Nord să mă înveselească cumva, dar ei niciodată nu reușesc să o facă atât de bine cum este  aici! "

 Cunoscând că președintele Iohannis este și el un obișnuit al ski-ului din Masivul Șureanu , celebrul sociolog politic Marius Pingeanu, a confirmat  că în spatele acestei odihne de weekend, sunt de fapt discuții secrete între cei doi președinți în vederea pregătirii apropiatului summit al liderului coreean cu președintele Donald Trump.

Sunt cunoscute relațiile bune ale președintelui României cu președintele American, astfel că punerea la punct a unor detalii pentru  cel mai mare deal  între USA și Correa de Nord , vizând armamentul nuclear , este o șansă unică în istoria României de a-și pune amprenta pe acord, chiar și așa în spatele ușilor închise.

Întrebată de către ziariști despre aceste negocieri, administrația prezidențială a răspuns prin consilierul Ionel Speriatu “No comment”, ceea ce este deja o confirmare în acest context de fasole și vin fiert la ski.

 Dl. Kim a fost vizibil fericit la sosirea sa în Masivul Șureanu, făcând o ședința foto de mai mult de 15 de minute, înainte de a ajunge în cele din urmă pe piste.

Un dispozitiv important de securitate a fost pus în aplicare pentru a asigura siguranța dictatorului controversat în timpul șederii sale în România.

Aproximativ 50 de ofițeri SPP îl însoțesc în călătoria sa, la fel și 100 de soldați de elită din Garda Pretoriană Nord Coreeană.

În ciuda acestui număr impresionant de gărzi de corp, ceilalți turiști ai stațiunii de schi au părut mulțumiți să-l vadă pe dl Kim și au spus că nu sunt deranjați de sistemul de securitate.

Postări populare de pe acest blog

4500 de euro/lună pentru a te însura cu o islandeză

In fiecare dimineață în față consulatului Islandei de la Bucuresti se fac cozi de bărbați dornici să afle  ce condiții de eligibilitate sunt, care este procedura de căsătorie ,  sperând să poată fii înscriși pe liste de căsătorie cu fete islandeze, primind ca recompensă 4500 euro lunar. "Câștigați o viață nouă prin căsătoria cu o fată islandeză!” este sloganul guvernului condus de dna Katrin Jakobsdottir. Acesta este locul de muncă de aur pe care Islanda tocmai l-a creat pentru bărbați, spre a încuraja natalitatea. Statul este disperat să își pună fiicele în siguranță prin căsătorie, mergând până  a  le “cumpăra”  bărbați, pentru a se căsători cu ele.

Patriarhul Daniel spune că vaccinul Covid va fi necesar, ca să poți să intri în Rai

Patriarhul Daniel a spus astăzi că Dumnezeu l-a informat despre o nouă cerință de a intra în Rai: toată lumea trebuie să primească vaccinul COVID-19 înainte de a intra pe porțile cerești. „Acest lucru este foarte important pentru mântuirea tuturor oamenilor de pe Pământ”, a explicat Patriarhul Daniel. „Știm că Dumnezeu îi lasă pe toți în Rai, pentru că El ne iubește pe toți și nu-i pasă  cu ce  fel de păcate ieșim din  această viață, dar trebuie să fim atenți la cel mai mare păcat pământesc dintre toate: să refuzăm vaccinul  COVIDUL -19. Dumnezeu m-a informat că El nu te va lăsa în Rai decât dacă ai primit ambele doze din acest vaccin, care este  foarte sigur. " Anunțul Patriarhului vine în timp ce liderii politici și guvernul  fac presiuni pentru ca cetățenii să accepte vaccinarea. Oamenii de știință au susținut că vaccinul nu este în niciun fel dăunător, pentru nimeni și nu vă poate transforma într-un zombie sau în altceva ciudat, prin modificarea ADN-ului strămoșesc. Pat

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cet ățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila